Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Balerine će poletjeti

Prva Bečka noć plesa pokazat će sve što je trenutno aktualno, zanimljivo i IN.

Bečki će muzejski kompleks MuseumQuartier u subotu, 10. listopada ugostit će prvu po redu Bečku noć plesa.

Organizatori manifestacije pozivaju se na format priredbe koji se već diljem svijeta pokazao kao jako uspješan. Na taj način žele dati novi povod za redovita godišnja bečka okupljanja plesnih stručnjaka i publike.

Plesni komadi i instalacije, medijske kompozicije, performansi i drugi plesni uradci obuhvaćaju različite koncepte i fasete koreografskog rada i tijekom samo jedne noći nude intenzivan i kompaktan uvid u cijeli spektar međunarodnog plesne scene u Beču, počevši od već postojećih projekta, preko onih koji se nalaze još u procesu razvoja pa do već realiziranih ideja.

Priliku za neformalnu razmjenu iskustava nude pak mnogi saloni za zabavu i opuštanje koji je koncipirao francusko-austrijski performance-kolektiv Superamus.

Posjetitelji će u svojstvu promatrača, ali i aktivnih sudionika prodefilirati kroz cjelokupni ponuđeni programski sadržaj.

Neki od najzanimljivijih plesnih komada su “I Think We Have a Good Time” Linde Samaraweerove i Karla Karnera, “Wolf Ekstase” Paula Wenningera i plesne skupine Elastique te “Rising Swan” Ewe Bankowske.

Početak manifestacije čiji će se program odvijati u gotovo svim prostorima MuseumsQuartiera predviđen je za 18 sati, a kraj za 24 sata.

Više informacija o manifestaciji na http://tqw.at/en/program.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Budi fit

Postoje treninzi koji su izvrsni za oblikovanje cijelog tijela, trošenje kalorija i sve uz veliku količinu zabave.

Događanja

Čak sam naišla i na jedno istraživanje koje kaže da otprilike 60 posto žena iz SAD-a i otprilike 50 posto žena iz Europe tvrdi...

Duh i tijelo

Znali smo da u njima uživamo, ali polako se dokazuje da su slobodne aktivnosti, kao što je ples ili čitanje, dobri i za naše...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.