Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Modni začin na hrvatski način

Balerinke ili štikle, što odabrati?

Ravne cipele, popularne ‘balerinke’, u svijet mode je lansirala filmska ikona Audrey Hepburn poznata i po svojem elegantnom nošenju male crne haljine

Balerinke, gladijatorice, ravne čizmice, seksi salonke, platforme ili udobne cipele? Izbora je toliko koliko i ženskih želja, a donijeti odluku je nemoguće!

Ravne cipele, popularne ‘balerinke’, u svijet mode je lansirala filmska ikona Audrey Hepburn poznata i po svojem elegantnom nošenju male crne haljine. Za nju je, naime, talijanski dizajner Salvatore Ferragamo osmislio minijaturne srebrne balerinke, čije su kasnije inačice, svojom praktičnošću, ali i univerzalnošću nošenja uz različite komade odjeće, opčinile milijune žena diljem svijeta.

Zahvaljujući svom obliku, balerinke svakoj ženi daju dozu elegancije, a njihova tajna se krije u prednjem plićem dijelu zbog kojeg noge izgledaju duže i finije.

Jedno je britansko istraživanje pokazalo kako prosječna žena u svom ormaru ima 19 pari cipela, a osim što izgledaju lijepo, svaki par ima svoju svrhu.

O kakvim se god cipelama radilo, malo je onih koje vode računa o zdravlju naših stopala. Iako ženska figura izgleda zamamno u strmoglavim štiklama i one daju sofisticiran, elegantan i seksi izgled cijeloj pojavi, visoke pete su jedan od većih neprijatelja ženskog zdravlja.

Nemojte slijepo slijediti trendove i mučiti svoje tijelo. Pete bi se trebale nositi u posebnim prilikama i samo ako ne vode ozbiljnim zdravstvenim tegobama.

Ovo je osobni izbor, a žene moraju znati svoja tijela i oblačiti se sukladno sa svojim specifičnim potrebama, a predivne balerinke iz Guliverove kolekcije pokazat će vam što je to elegancija.

Ne propustite

Modni začin na hrvatski način

Za vrijeme trajanja posebnih uvjeta dostava kupljenih proizvoda na njihovom webshopu vršiti će se jednom tjedno i to četvrtkom, a isporučiti će se sve...

Trendovi

Nikad nije bilo jednostavnije osmisliti opuštene i prozračne outfite za dnevne ili večernje šetnje gdje glavnu riječ vode – sandale.

Modni začin na hrvatski način

Podignute na jednu novu razinu, Guliverove creepersice kombinirate uz sportski look, ali i eleganciju.

Modni začin na hrvatski način

Za seksi izgled nisu potrebne ni štikle ni minica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.