Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Modni začin na hrvatski način

Creepersice čine čuda!

Podignute na jednu novu razinu, Guliverove creepersice kombinirate uz sportski look, ali i eleganciju.

Teško je zamisliti da bi par funkcionalnih pustinjskih čizama britanskih vojnika iz Drugog svjetskog rata mogao postati legendarna obuća ljubitelja rock n rolla. Prije 5 ili 6 godina bilo je svega nekoliko tvrtki koje su ih proizvodile, a danas možete pronaći beskrajne gomile stilova i varijacija na temu.

 

Ovaj jednostavan model tenisica od brušene kože i zadebljanog poplata u život je vratila slavna Rihanna. I, naravno, odmah su to postale tenisice kojima se prognozirala blistava budućnost u narednim sezonama, a i svi high street brendovi su se potrudili da inačice pronađemo u njihovim kolekcijama.

https://www.instagram.com/p/BvPcAryHf19/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Podignute na jednu novu razinu, Guliverove creepersice kombinirate uz sportski look, ali i eleganciju.

Crne, srebrne ili bijele uz prugastu platformu sigurno će hvatati poglede i komplimente zbog svoje posebnosti. Ovo je jedan od onih modela tenisica koji se savršeno slaže uz isprane traperice i majicu s neobičnim printom, ali može činiti čuda ako se usklade i uz jednobojno odijelo.

 

Ne propustite

Modni začin na hrvatski način

Za vrijeme trajanja posebnih uvjeta dostava kupljenih proizvoda na njihovom webshopu vršiti će se jednom tjedno i to četvrtkom, a isporučiti će se sve...

Trendovi

Nikad nije bilo jednostavnije osmisliti opuštene i prozračne outfite za dnevne ili večernje šetnje gdje glavnu riječ vode – sandale.

Modni začin na hrvatski način

Ravne cipele, popularne ‘balerinke’, u svijet mode je lansirala filmska ikona Audrey Hepburn poznata i po svojem elegantnom nošenju male crne haljine

Modni začin na hrvatski način

Za seksi izgled nisu potrebne ni štikle ni minica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.