Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Baloner – zvijezda prijelazne sezone

U stilu Audrey Hepburn za chic izgled sezone.

Potvrdilo se još jednom pravilo kako vremenske prilike definitivno ne određuju modne trendove. Kišilo ili ne – klasični baloner istinska je zvijezda svake nove sezone. Novi "trench" nudi nove proporcije i drugačiju namjenu.Promijenjene proporcije i nekonvencionalan način nošenja uvrstile su trenčkot, klasični ogrtač, ponovno među najaktualniju odjeću na prijelazu sezone. Tri četvrt duljine, naglašeno strukiran i seksi, prošlogodišnju odjeću modernizira u samo jednom potezu. Proljetni baloner je ponekad sličniji haljini nego ogrtaču, ili, u koketiranju s sportskim – parki.Nekonvencionalna i slobodna dizajnerska interpretacija ove će sezone baloner zasigurno prebaciti s margina, u garderobu urbane zagovornice modnih trendova. Nove dužine, boje i teksture tkanina, ekstravagantni detalji, ležeran i istovremeno zavodljiv način nošenja i kombiniranja – donose posve drugačiji pristup ovoj modnoj temi.Ovratnici su izazovno rastvoreni, reveri uzani ili, pak, predimenzionirani. Ogrtači su naglašenih, intenzivnih boja, što je donijelo osvježenje u najnoviju modu, međutim, u glamuroznoj varijanti, bijele je boje.Ovogodišnji trenčkot nosi se ležerno raskopčan ili čvrsto stegnut u struku, i, gotovo bez izuzetka – nosi se na goloj koži, uz minice ili svečane haljine i strmoglavo visoke potpetice. Materijali od kojih je izrađen: tvid, koža, lak i taft čine ga prikladnim i trendi za svako doba noći i dana.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Dolaskom ljeta i vrućina, biramo laganije materijale i odjeću koja dopušta koži da diše. Savjetujemo da svakako nosite što svjetlije boje i lagane materijale.

Dizajn

Fjällräven, riječ na kojoj gotovo svi osim Šveđana lome jezik, označava polarnu lisicu.

Fashion report

Od visokog struka, preko voluminoznih rukava i beskrajno elegantnih ovratnika pa sve do koketno naglašenog stražnjeg dijela haljine i pedantno promišljenih detalja, svaka eNVy...

Seks

Pet načina kako do više užitka!

Advertisement