Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Bambi se predstavio svijetu

Na sajmu u Dusseldorfu prikazane su kolekcije Ana Marie Ricov i Sabine Sokač.

Bambi, vodeći hrvatski proizvođač dječje obuće nakon predstavljanja svojih novih kolekcija AMR for Bambi i Zigman for Bambi na Dove Fashion.hr-u, predstavio se i na vodećem internacionalnom sajmu obuće International Event for Shoes & Accessories GDS u Düsseldorfu među 149 drugih izlagača obuće.

Uz osnovnu kolekciju od dvjestotinjak modela cipelica i čizmica na sajmu u Düsseldorfu prikazana je i kolekcija AMR for Bambi i Bambi by Sabina Sokač. Tako je Bambi prvi na inozemnom tržištu predstavio projekt Fashion.hr Industrija.Zahvaljujući tom projektu Bambi je sklopio suradnju s Ana Mariom Ricov za dizajniranje linije obuće i Jurajom Zigmanom za dizajniranje linije odjeće koje će se u prodavaonicama naći na jesen. Obje kolekcije predstavljene su na nedavno održanom sajmu mode Fashion.hr Industrija, te na Dove Fashion.hr-u.

S obzirom na suradnju sa dizajnericom Sabinom Sokač, te sa dizajnerskim dvojcem Shirty bag, Bambi je prvi dizajnerski dječji brand koji nudi čak četiri različita stila kvalitetnog dizajnerskog proizvoda koji je cjenovno dostupan svima.Internacionalni sajam obuće International Event for Shoes & Accesories GDS u Düsseldorfu održava se dva puta godišnje, u ožujku i u rujnu, te traje tri dana. U 9 hala izlagalo je 830 izlagača iz 37 zemalja, koji su predstavili trendove i kolekcije za jesen/zimu 2011/2012, te je to najveći sajam u tom dijelu Europe koji obuhvaća asortiman odjeće i modnih dodataka. Prema statistikama ga posjeti 28.000 posjetitelja iz 79 zemalja."Na internacionalnom sajmu GDS izlagali smo prvi puta nakon veće pauze zbog daljnjih širenja na inozemna tržišta. Čast nam je što su i inozemni partneri potvrdili i prepoznali našu kvalitetu i rangirali nas među pedesetak dječjih svjetskih brandova koji su također predstavljali svoju kolekciju. Što se tiče vanjskih tržišta izuzetno je bitno predstavljanje na takav način gdje se potencijalni partneri upoznaju s našim brandom i ponudom. Ove godine smo uz Bambi kolekciju od dvjestotinjak modela predstavili i dizajnerske kolekcije AMR for Bambi i Bambi by Sabina Sokač." izjavila je Ariana Pomper, direktorica tvrtke Bambi.

Bambi svoje modele izvozi i u susjedne zemlje kao što su Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Kosovo ali i na tržišta Rusije, Švedske, Češke, Njemačke, Australije i Novog Zelanda.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Ljetnom kolekcijom Deichmann ponovno nudi veliki izbor trendi modela za dobro raspoloženje.

Fashion report

Kanadski brend ALDO predstavio je kolekciju matching torba i obuće za prve proljetne dane koje će vas oduševiti.

Fashion report

Za samo 1500 kuna obuli smo četveročlanu obitelj u dvije modne kombinacije!

Trendovi

Elegancija s odmjerenom dozom ležernosti i maksimalna udobnost čine ovaj omiljeni model cipela idealnim odabirom za sve odjevne kombinacije i cjelodnevno nošenje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.