Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Barbara – Avonova ambasadorica

Uključila se u kampanju borbe protiv raka dojke i obiteljskog nasilja, a bit će i glasnogovornica.

 – Razmišljala sam o nekoj svojoj veleposlaničkoj ulozi, ali nikad u ovom smjeru. Počašćena sam što je Avon kao globalna kozmetička tvrtka odabrao baš mene za svoju lokalnu ambasadoricu. Trudit ću se dati najbolje od sebe za Avonova humanitarna nastojanja. Kako su žene često prema sebi maćehinski raspoložene, želimo probuditi svijest o važnosti prevencije tijekom kampanje, rekla je poznata radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar.

Projekt  "Moja prva mamografija"

Smatra da se s obzirom na godine (39) osobno po mjeri uklopila na turneju „Moja prva mamografija“ koja započinje 25. svibnja u Zadru. To će ujedno biti njen prvi projekt kao Avonove ambasadorice za Hrvatsku. U sklopu projekta mobilne mamografije za žene između 40 i 49 godina obići će deset gradova na području Dalmacije kad će više od 650 žena moći obaviti besplatni mamografski pregled u svom gradu ili u blizini.

Inače, projekt „Moja prva mamografija“ započeo je 2008. godine kada je tijekom rujna i listopada pregledano više od 850 žena u devet gradova kontinentalne Hrvatske.

Barbara će također biti angažirana i na novom projektu „Nasilje unutar kuće“. Kao lokalnu ambasadoricu predstavila ju je Adriana Giurissa, Avonova direktorica regije za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju rekavši kako je uvjerena da će Barbara uvelike doprinijeti Avonovoj misiji osnaživanja žena.

Barbara obožava umjetne trepavice

– Drago mi je da smo se našli u tome i veseli me biti dio nečeg pozitivnog. Sigurna sam da ćemo pomoći zdravstvenom boljitku žena „Lijepe naše“. Osim toga, koja žena ne voli biti k tome i ženstvena? Doduše kako ustajem ujutro u 4.30 sati, nije mi baš do šminkanja. Ipak, uvijek mi je pri ruci rumenilo i maskara ako se na brzinu trebam upristojiti, ispričala nam je Barbara.

Usput je otkrila da nije tip za crveni ruž i da s njim izgleda kao Helga iz humoristične serije „Allo, allo!“. Zato nadasve obožava istaknuti oči i to obično čini s umjetnim trepavicama. Voditeljska zvijezda HTV-a i Antene Zagreb koja se voli opuštati uz filmove i glazbu kaže da u njenoj torbici uvijek mora biti krema za ruke, te zagrebački melem.

Kao velika ljubiteljica putovanja trenutno mašta o Južnoj Americi. I dok joj se san ne ostvari, nasmijavat će slušatelje Antene Zagreb u cik zore.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Reprezentativno istraživanje Europske komisije provedeno u 10 europskih zemalja, uključujući i Hrvatsku ukazuje da gotovo svaki drugi ispitanik (49%) poznaje nekoga tko je bio...

Beauty report

Sve više žena širom svijeta uvode proizvode s hijaluronom u svoju rutinu njege kože i za to postoji dobar razlog.

Beauty report

Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice koja se bori protiv znakova starenja i vraća osjećaj zategnutosti i elastičnosti, zahvaljujući nagrađivanom Protinolu TM.

Zanimljivosti

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Krav Maga Hrvatska organizirala je pokaznu vježbu samoobrane u sklopu projekta #BeSafe.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.