Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Barbara – Avonova ambasadorica

Uključila se u kampanju borbe protiv raka dojke i obiteljskog nasilja, a bit će i glasnogovornica.

 – Razmišljala sam o nekoj svojoj veleposlaničkoj ulozi, ali nikad u ovom smjeru. Počašćena sam što je Avon kao globalna kozmetička tvrtka odabrao baš mene za svoju lokalnu ambasadoricu. Trudit ću se dati najbolje od sebe za Avonova humanitarna nastojanja. Kako su žene često prema sebi maćehinski raspoložene, želimo probuditi svijest o važnosti prevencije tijekom kampanje, rekla je poznata radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar.

Projekt  "Moja prva mamografija"

Smatra da se s obzirom na godine (39) osobno po mjeri uklopila na turneju „Moja prva mamografija“ koja započinje 25. svibnja u Zadru. To će ujedno biti njen prvi projekt kao Avonove ambasadorice za Hrvatsku. U sklopu projekta mobilne mamografije za žene između 40 i 49 godina obići će deset gradova na području Dalmacije kad će više od 650 žena moći obaviti besplatni mamografski pregled u svom gradu ili u blizini.

Inače, projekt „Moja prva mamografija“ započeo je 2008. godine kada je tijekom rujna i listopada pregledano više od 850 žena u devet gradova kontinentalne Hrvatske.

Barbara će također biti angažirana i na novom projektu „Nasilje unutar kuće“. Kao lokalnu ambasadoricu predstavila ju je Adriana Giurissa, Avonova direktorica regije za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju rekavši kako je uvjerena da će Barbara uvelike doprinijeti Avonovoj misiji osnaživanja žena.

Barbara obožava umjetne trepavice

– Drago mi je da smo se našli u tome i veseli me biti dio nečeg pozitivnog. Sigurna sam da ćemo pomoći zdravstvenom boljitku žena „Lijepe naše“. Osim toga, koja žena ne voli biti k tome i ženstvena? Doduše kako ustajem ujutro u 4.30 sati, nije mi baš do šminkanja. Ipak, uvijek mi je pri ruci rumenilo i maskara ako se na brzinu trebam upristojiti, ispričala nam je Barbara.

Usput je otkrila da nije tip za crveni ruž i da s njim izgleda kao Helga iz humoristične serije „Allo, allo!“. Zato nadasve obožava istaknuti oči i to obično čini s umjetnim trepavicama. Voditeljska zvijezda HTV-a i Antene Zagreb koja se voli opuštati uz filmove i glazbu kaže da u njenoj torbici uvijek mora biti krema za ruke, te zagrebački melem.

Kao velika ljubiteljica putovanja trenutno mašta o Južnoj Americi. I dok joj se san ne ostvari, nasmijavat će slušatelje Antene Zagreb u cik zore.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji - Today, Tomorrow, Always EVERLASTING!

Beauty report

Već pri prvom nanošenju koža izgleda osvježeno i odmorno, a poslije samo sedam dana redovnog korištenja dosadni i uporni podočnjaci blijede.

Beauty report

Svaka žena zaslužuje osjećati se izuzetnom, jer to i jest.

Duh i tijelo

U Hrvatskoj 17,8% žena u dobi od 65 -74 godine izloženo nasilju, dakle prema zadnjem popisu nasilju je izloženo  44.500 žena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.