Beauty, Dentex & Health Expo 2020 online edition

Brzom reakcijom na zbivanja na tržištu uslijed COVID-19 pandemije, sajamski lider Zagrebački velesajam učinio je iskorak u sajamskom poslovanju u Hrvatskoj i ponudio njegovu digitalnu ekstenziju. Dodatnim umrežavanjem i edukacijom, stvorio je i dodanu vrijednost interpersonalnog iskustva.

Beauty, Dentex & Health Expo 2020 online edition inovativni je događaj koji će se prvi put u Hrvatskoj prezentirati novim digitalnim konceptom u periodu od 21. do 27. rujna preko Entrio platforme uz prethodno kupljenu kotizaciju (https://bit.ly/3hdRzgh). Sadržaj koji će se emitirati namijenjen je širokoj i stručnoj publici.

Riječ je o zanimljivim i edukativnim predavanjima renomiranih stručnjaka koji će pružiti znanje i alate gledateljima iz različitih područja, a organizirana su u suradnji s Ivom Belé, trenericom načela uspjeha. Kako se nositi sa stresom te kako prodavati u vrijeme krize samo su neke od tema predavanja koja možete pratiti.

Uz 10 edukativnih predavanja, održat će se i šest panela iz područja motivacije/psihologije, zdravlja, nutricionizma/sporta, prodaje, poduzetništva i beauty segmenta:

  • Kako zadržati mentalnu stabilnost u stresnim vremenima
  • Aktivirajmo zdravlje zdravim navikama
  • Balansirana prehrana i tjelovježba za više energije
  • Kako poslovati u nepredvidivim okolnostima
  • Izazovi kao prilike u poduzetništvu
  • Ljepotom do samopouzdanja

Ovakav hibridni model održavanja sajma usmjeren je na kreiranje i snaženje zadovoljstva izlagača i njihovih proizvoda u realnom i virtualnom vremenu.

Pred nama je vrijeme da kroz edukaciju, istraživanja, kreativnost i praksu odgovorimo na izazove i unatoč okolnostima očuvamo zdravlje i ljepotu.