Beauty report

Beauty tajne razotkrivene

Što radi češnjak u laku za nokte?
Ljepota ovisi o promatraču, to je ono što ćemo svi reći na prvu, no, naravno, želimo izgledati što bolje možemo u svakoj prilici. Osim što ona uvelike ovisi o genetici i našim navikama, malim promjenama možemo kapitalizirati svoj imetak i istaknuti svoje najljepše dijelove.

Donosimo vam nekoliko beauty tajni koje bi vam mogle olakšati život.

Jagode za biserne zube

Ako želite blistavo bijele zube, ne morate nužno posjetiti stomatologa i podvrgnuti se postupku pjeskarenja i izbjeljivanja zuba. Još traju Dani jagoda, stoga je dovoljno samo se prošetati do tržnice i suzdržati se da ne pojedete sve jagode na putu do kuće.



Pomiješajte par jagoda s malo sode bikarbone i ovom pastom istrljajte zube nekoliko puta dnevno. S obzirom da soda bikarbona djeluje abrazivno, nemojte čvrsto stiskati jer biste u protivnom mogli oštetiti caklinu. Ova će prirodna pasta ukloniti sve mrlje s vaših zuba i učiniti ih biserno bijelima.

Bijela olovka

Bijela olovka za oči trebala bi se naći u svakom ženskom neseseru. Jednim potezom možete izbrisati umor s očiju, osvježiti cijelo lice i vizualno povećati svoje oči. Samo ju nanesite na unutarnji rub donjeg kapka i u unutrašnji kut oka i zablistat ćete novom energijom.



Ako je vaša put maslinasta ili tamnija (što će češće biti slučaj u toplim mjesecima), možete odabrati svjetliju boju poput boje lososa. Bijelom olovkom također možete gotovo neprimjetno iscrtati srcoliki luk usana (sredinu gornje usne, tik ispod nosa) i tako svoje ljubilice učiniti većima.

Svilena posteljina

Ne samo da nas hladi u vrućim mjesecima, nego svila također njeguje našu kožu i kosu. Nakon jedne prospavane noći na svilenim plahtama i jastučnici, kosa i koža će sigurno zasjati, a mekana tekstura ovog prirodnog materijala neće vaše lice izložiti 'gužvanju' koje dovodi do bora.

Metvica

Pune, bogate i raskošne usne ne moraju biti nemoguća misija, pa čak i ako zaobilazite fillere ili kolagen! Odaberite darove prirode za lijepe usnice – ekstrakt metvice.



Ona hladi usnice, proširuje sitne kapilare i izaziva blage trnce, zbog čega će se usnice malo povećati. Uz to, miris je sjajan jer razbuđuje i poboljšava koncentraciju.

Maslinovo ulje

Nemate mlijeko za čišćenje? Nema problema – uklonite svu šminku i nečistoće s lica maslinovim uljem. Ono čak može ukloniti i vodootpornu šminku, a ujedno njeguje kožu i čini ju glatkom, nahranjenom i hidratiziranom. Pri tome morate paziti da ulje ne uđe u oči. Nakon čišćenja lice isperite vodom.



Češnjak za jake nokte

Dodajte sitno nasjeckani češnjak u bočicu prozirnog laka za nokte. Pustite da odstoji sedam do deset dana pa onda time nalakirajte nokte. Ovu malu recepturu poznaju žene iz Dominikanske Republike – nokti premazani lukom i lakom biti će čvršći i snažniji. Stoga se možete pozdraviti s odlascima na manikuru i umjetnim noktima!

Ordinacija.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version