Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Beckhamov Bodywear za H&M ostavlja bez daha

Guy Ritchie zna kako u manje od 2 minute znatno povisiti temperaturu!

Prethodnih dana svjedoci smo sramežljivog, ali više nego dobrodošlog poboljšanja vremenske prognoze. S nestrpljenjem iščekujemo toplije dane i veselimo se svakoj temperaturi zraka u plusu, ali da će nam odjednom postati toliko vruće – na to u našoj redakciji nismo bili spremni.Osim što su sunčeve zrake sramežljivo uljepšale današnji dan, video kampanja u obliku kratkog filma režiranog od strane Guya Ritchieja uspjela je donijeti toliko poželjan val topline u ovaj još uvijek hladan dan. Nova kolekcija ultra zgodnog Davida Beckhama za H&M, Bodywear, predstavljena je očima javnosti u simpatičnom filmiću snimljenom u Los Angelesu.

Savršeno tijelo ovog 37-godišnjaka, na svu sreću pripadnica ljepšeg spola, tek se na samom početku reklamnog spota skriva ispod bijelog kućnog ogrtača. Nedugo nakon početka priče ispričane u toploj i sunčanoj Kaliforniji, David ostaje u kućnim papučama, majici i pripijenim maslinasto zelenim boksericama.

Da biste nesmetano uživali u njegovoj kratkoj i iscrpljujućoj pustolovini, nećemo vam otkriti kraj, već nesebično dijelimo s vama video za koji smo uvjereni da će vas ostaviti bez daha – baš kao i nas!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Trendovi

Kolekcija pod nazivom „French chic meets Adriatic“, osvojit će svakoga tko je istinski zaljubljen u ljeto i živi ga tokom cijele godine.

S modne piste

Replay trgovinama zavladala je nova energija: stigla je najnovija kolekcija jesen-zima!

Video box 1

Guy Ritchie, redatelj poznat po sumanutim zapletima, još sumanutijim likovima i nadrealnim situacijama ponovno se na setu našao s jednim od najpopularnijih akcijskih zvijezda...

Advertisement