Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Benetton donje rublje za jesen 2011.

4 varijante: romantična, u boji, sa zastavama i pingvinima.

Kolekcija rublja etikete Undercolors of Benetton za jesen i zimu 2011/2012. stvorena je u toplini doma i bogata je zanimljivim sadržajima i emocijama. Značajke teme Romanic Winter odražavaju novi zimski imidž, bez zaboravljanja tradicije branda. Prevladavaju cvjetni uzorci, prugice i dijamantni motivi. Bež, krem, svijetlosiva i puderastoružičasta boja naglašavaju romantičnost svakog pojedinog modela.
On Colors
, kao što sam naziv kaže, bazira se na velikoj paleti boja. Ciklama i tirkiz u kombinaciji s bijelom i rozom koriste se u nizu ideja prilagođenim svim ukusima. Za mlade i one koji se tako osjećaju preporuča se kombiniranje raznih uzoraka, dok za klasičare postoji izbor jednobojnih modela gaćica, grudnjaka i potkošulja. Za njega se nudi izbor između jednostavnih jednobojnih modela ili dijamantnog uzorka i prugica na boksericama i slip gaćicama.Tema Flags simbolizira razvoj novih ideja i igru sa zastavama SAD-a, britanskim Union Jackom i kanadskim javorovim listom tiskanim na donjem rublju, pidžamama, majicama, papučama i torbama.Home Sweet Home
uključuje skupinu simpatičnih pingvina na dijelu Undercolors kućnog programa otisnuta crno-bijelim oblicima na sivim i baby ružičastim pozadinama nude poziv da se u zimskom hladno doba ostane doma kod kuće na toplom.

Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Da bismo preostale dvije trećine dana bili aktivni, svježi, odmorni i zdravi trebamo pomno odabrati odjeću i donje rublje koje nosimo i u kojem...

Fashion report

Zagrebački boutique donjeg rublja Intima moda koji već više od 20 godina uspješno posluje na lingerie tržištu predstavlja novu proljetnu kampanju.

Trendovi

Osim donjeg rublja različitih dizajna, motiva i boja, dizajneri modnog brenda KOZO svojim rješenjima uklanjaju problem iritacije kože koristeći utisnute umjesto ušivene etikete.

Trendovi

Donje rublje govori umjesto vašeg muškarca...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.