Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Benetton kolekcija iz džungle

Odvažni  Benetton Underwear modeli za ljetne avanture.

Zov džungle napao je vesele ljetne boje talijanskog zaigranog branda Benetton. "Jungle Fever" ime je kolekcije Benetton Underwear podmarke.Odvažne nijanse, smeđe, zelene i žute prizivaju prirodu. Sunce, zemlja i zelenilo biljaka stopili su se na ponekad asimetričnom dizajnu modela.Kupaći kostimi, jednodijelni, dvodijelni te na jedno rame pronaći će svoje mjesto kod onih koje odbijaju u potpunosti trendovsko šarenilo koje je zavladalo ljetnom modom ove sezone.Široke hlače, majice i haljine laganih materijala također su dio kolekcije koja priča priču o slobodi i opuštenosti. Bojama i dizajnom kolekcija podsjeća na trenutke koje su Tarzan i Jane dijelili u toplini džungle.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Primjerice, želite li izgubiti kilograme, žutu boju morate izbjegavati jer otvara apetit dok vam srebrna može spasiti život.

Zanimljivosti

Na police stiže zanimljiva knjiga, lijepa iznutra, ali i izvana, na što je mlada autorica Marija Gaura posebno pripazila.

Trendovi

Nezadovoljstvo izgledom najgori je ubojica strasti.

Fashion report

Zimsku Shibesu kolekciju upotpunila je linija zimskih vodonepropusnih jakni koje, osim što štite od vjetra i kiša, pružaju i dodatnu zaštitu od snijega i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.