Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Beskrajno plavetnilo iz drugog kuta

Doživljaj ljepota prirode osjetite vožnjom s brodom.

Na kojem god dijelu Jadrana bili, plaže, uvale i prirodne ljepote oduzimat će vam dah. S razlogom hrvatsku obalu ubrajaju među najljepše i najzanimljivije obale sa stotinama otoka i raznim prirodnim ljepotama.

Uživanje, zabava i rekreacija

Prirodi i krajoliku možete se diviti s kopna, ali i s mora. Idealna prilika za upoznavanje i istraživanje prirode je svakako jedrenje.

Dok je u prošlosti jedrenje bilo način putovanja i pokretanja ratnih, turističkih ili trgovačkih brodova, razvojem motora i tehnologije jedrenje je postalo raširen način rekreacije i zabave. Ne može se reći da se radi o jeftinom i pristupačnom načinu rekreacije, ali svakako oduzima dah svakome ko se okušao u njemu.

Ono što je pogodovalo razvoju ove vrste turizma svakako je i velika ponuda marina koje sve više prate svjetske standarde. Hrvatska ima oko 15000 vezova, a sve su odlično prometno povezane s cestama i zračnim lukama. Od sadržaja nude restorane, kafiće i sve ostale popratne sadržaje potrebne za ugodan boravak.

Turistički operateri na obali nude rute s kojima se mogu zadovoljiti svačiji ukusi. Rute traju najmanje tjedan, a mogu potrajati i dva tjedna. Osim ruta iz ponude, možete i sami, u dogovoru sa skiperom, organizirati vlastitu rutu.

Tura po srednjem Jadranu

Možda želite uzbuđenje brze plovidbe, a možete izabrati i polaganu vožnju diveći se prirodnim ljepotama. Iskusni skiperi će vam pomoći u odluci izbora najljepših lokacija koje vrijedi vidjeti na odabranoj ruti.

U jednom danu plovidbe se prolazi između 15 i 25 nautičkih milja, a donosimo vam prijedlog zanimljive rute za krstarenje Jadranom u trajanju od sedam dana.

1. dan : Baška Voda – Sumartin (Brač)
2. dan : Sumartin (Brač) – Stari Grad (Hvar)
3. dan : Stari Grad – Komiža
4. dan : Komoža – Biševo – Vela Luka
5. dan : Vela Luka – Proizd – Hvar (Palmižana)
6. dan : Hvar – Jelsa
7. dan : Jelsa – Baška Voda

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Otići gdje poželim i raditi što želim imperativi su postpandemijskih putovanja.

Zanimljivosti

Vikend ne mora biti dosadan čak ni u slučaju da ga nemate s kim provesti.

Zanimljivosti

Zagrebačka clubbing scena dobiva novog favorita, klub XO, koji će 2. travnja u novouređenom prostoru na adresi Vlaška 9/Europski trg otvoriti svoja vrata svima onima koji su željni dobre...

Putovanja

Upravo je boravak u prirodi jedan od naših saveznika kako bismo izbjegli i prebrodili jesenski blues.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.