Betsey Johnson proglasila bankrot

Američka modna dizajnerica, Betsey Johnson, poznata po svojim ženstvenim i luckastim kreacijama, bila je primorana objaviti bankrot. Nakon 34 godina karijere, u sljedećih nekoliko tjedana njezina 63 dućana bit će zatvorena, a 350 zaposlenika otpušteno. 

Jonathan Friedman, financijski direktor ove živahne 69. godišnjakinje, u izjavi za javnost prenio je kako su nakon dugog napora i pomnog pregledavanja situacije zaključili kako će najjednostavniji način da se izvuku iz postojeće situacije biti objava bankrota. 

Međutim to nije kraj vrckavom i uvijek originalnom dizajnu kojim nas je ova živahna plavuša godinama uveseljavala. Brend će pod palicom kreativne direktorice, same Betsey Johnson, dalje nastaviti s radom njene cijenom prihvatljivije linije koja se prodaje u sklopu ponude odabranih robnih kuća.

Ova lavica karizmatičnog izgleda i pojave, je po pitanju novonastale situacije izjavila kako se veseli nastavku rada u podliniji namijenjenoj širem krugu zaljubljenica u modu, jer je i ta linija odraz stila svih žena koje su kupovale njene dizajnerske krpice. 

Ne sumnjamo da će se Betsey izvući iz ove nezavidne situacije, ali svejedno priznajemo kako će nam nedostajati njene modne revije i svršetak istih koje je uvijek i vjerno zatvarala zvijezdom.