Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Financije

Beyonce i Jay-Z najbogatiji su slavni par

Glazbenici zaradili 95 milijuna dolara u prošloj godini

Bogatstvo procijenjeno na 95 milijuna dolara, dovelo je, po drugi put, Beyonce i Jay Z-a na vrh Forbesove liste najbogatijih parova.

Prošla godina bila je poprilično plodna za slavni par. Zahvaljujući Beyonceinoj turneji “Mrs. Carter” i uspješnoj suradnji njezinog supruga s popularnim rapperom Kanye Westom, izgurali su najbogatiju manekenku na svijetu Gisele Bundchen i njezinog supruga Toma Bradyja, uspješnog igrača američkog nogometa, na drugo mjesto ljestvice.

Njihovih 80 milijuna dolara, zarađenih u prošloj godini nisu bili dovoljni kako bi s trona svrgnuli glazbenički par.

Beyonce je ipak zaradila više od svog supruga. Zahvaljujući svojoj uspješnoj svjetskoj turneji, ‘prešišala’ ga je za 11 milijuna jer je u džep spremala čak 2 milijuna dolara po koncertu.

tom-brady-gisele-bundchen

Uz svu zaradu koju su postigli na račun svoje glazbe, 43-godišnji rapper prodao je svoj udio u košarkaškom klubu Brooklyn Nets i osnovao vlastitu sportsku agenciju, a Beyonce je podebljala kućni budžet sa svojom linijom odjeće i mirisima.

Jay Z-jev posljednji album “Magna Carta … Holy Grail” jedan je od najprodavanijih ove godine, no s obzirom na to da je izašao u 4. srpnja nije ubrojan u njegovu zaradu.

Nakon Gisele i Toma na listi su se našli glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt, s njihovih 50 milijuna. Brangelina je skočila za jedno mjesto od prošlogodišnje liste, a vjerujemo da im se spomenuta svoda već umnožila s obzirom na to da se ovo istraživanje provodilo od lipnja 2012. do lipnja 2013. godine.

ashton-kutcher-mila-kunis

Glumačke kolege u popularnoj seriji ‘Lude sedamdesete’, a uskoro i bračni par u stvarnom životu Ashton Kutcher i Mila Kunis smjestili su se na četvrto mjesto s prošlogodišnjom zaradom od 35 milijuna dolara.

Odmah iza njih, sa svojih 30 milijuna, stoje novopečeni roditelji Kim Kardashian i Kanye West.

Forbes je svoju listu slagao razgovarajući s menadžerima, agentima i ostalim ključnim ljudima u filmskoj i glazbenoj industriji kako bi mogao složiti listu slavnih ljudi koja bi obuhvatila njihovu zaradu od lipnja 2012 do lipnja 2013. Brojke ne podliježu porezima, postotku koji ide njihovim agentima ili ‘ostalim troškovima slavnih osoba’.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Bez obzira gledate li filmove radije sami ili u društvu, kolovoz na FOX Movies kanalu nudi za svakog ponešto.  

Beauty report

FOREO - koji je oduvijek zastupao autentičnu ljepotu i odvažnost – predstavlja zvijezde koje su svojim poduzetničkim i humanitarnim pothvatima te zalaganjem za položaj...

Financije

Nijedan glazbenik i pjevač nije imao hrabrosti kockati se karijerom kao ona, ali zato je njen uspjeh bio fenomenalan i postavio je nove standarde...

Drama Queen

Iznad nas je visjela, poput giljotine, nikad izgovorena riječ „Mobing“

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.