Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Beyonce ‘izbacila’ 14 novih spotova

Božićno čudo popularne pjevačice oduševilo fanove

Beyonce je svojim fanovim pripremila pravu blagdansku poslasticu! Njezinu zaposlenu 2013. završila je pravim ‘božićnim čudom’ – ekskluzivnim vizualnim albumom, jednostavnog naziva ‘Beyonce’, s četrnaest pjesama za koje je sve uspjela snimiti zapanjujuće spotove.

Pjesme na njezinom petom albumu, čiji je izlazak prethodno najavila na Facebooku, nalaze se snimke s Jay Zijem, Drakeom, Frank Oceanom i njezinom kćerkicom Blue Ivy koje su od prošlog tjedna, točnije od petka ujutro, dostupne na iTunesima.

beyonce1Popularna pjevačica navodno je svoj novi album snimala više od godinu i pol dana i čini se u potpunoj tajnosti. Popis njezinih suradnika poduži je, a na njemu su sve sami velikani američke klupske scene – uz njezinog supruga Jay Z-ja tu su Timbaland, Justin Timberlake, Pharrell Williams, Drake, The Dream, Sia, Ryan Tedder, Miguel, Frank Ocean, Hit-Boy, Ammo, Boots, Detail, Jake Nava, Hype Williams, Terry Richardson, Melina Matsoukas, Jonas Åkerlund, Ricky Saiz, Pierre Debusschere, @lilinternet, Noah “40” Shebib, Francesco Carrozzini, Caroline Polachek, Ed Burke, Bill Kirstein i Todd Tourso.

beyonce3Pravo je čudo što informacije ili pjesme s novoga albuma nisu ‘iscurile’ u javnost prije vremena, s obzirom na današnje glazbeno tržište. No, šaputanja su svakako postojala. Njezini fanovi šuškali su na Twitteru kako ova godina neće proći bez novog albuma Beyonce.

‘Samo želim dati album ljudima koje volim i poštujem te se nadam da će osjećati isto slušajući ga, kao što sam ja radeći ovu glazbu.’, rekla je popularna pjevačica.

beyonce2U priopćenju za javnost, koje je izašlo netom nakon puštanja albuma na iTunes, Beyonce je izjavila kako ‘vidi glazbu’ i kada je radi u mislima odlazi više no što seže sami zvuk. Odmah vidi serije slika koje su povezane s nekom emocijom ili osjećajem, sjećanjem iz njezinog djetinjstva, misli o životu, snovima ili maštanjima i sve je to povezano s glazbom.

Ovim načinom izlaska albuma htjela se približiti fanovima i, bez posrednika, pokloniti im najljepši poklon koji može.

Donosimo vam kratke isječke samo nekih novih Beyonceinih video uradaka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

FOREO - koji je oduvijek zastupao autentičnu ljepotu i odvažnost – predstavlja zvijezde koje su svojim poduzetničkim i humanitarnim pothvatima te zalaganjem za položaj...

Financije

Nijedan glazbenik i pjevač nije imao hrabrosti kockati se karijerom kao ona, ali zato je njen uspjeh bio fenomenalan i postavio je nove standarde...

Drama Queen

Iznad nas je visjela, poput giljotine, nikad izgovorena riječ „Mobing“

Celebrity

Ne znamo što nas više iznenađuje, toliko retuširanje ili što itko u povijesti uopće misli da ljudska koža može izgledati tako

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.