Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Biblija prirodnog zdravlja za žene

Knjiga koju svaka žena treba pročitati.

Biblija prirodnog zdravlja za žene je potpuni vodič za žene svih dobi. Knjiga odgovara na pitanja koja si postavlja svaka žena:
  • što se događa u mome tijelu
  • što mogu učiniti da poboljšam svoje zdravlje
  • kako se najbolje može zaštititi od bolesti
  • kako prehrana utječe na moje zdravlje, formu i vitalnost

Kad bi žene trebale kupiti samo jednu knjigu o zdravlju i ženskom tijelu, ovo bi bila ta knjiga.Dr. Yehudi Gordon

Ženama svih životnih dobi Biblija prirodnog zdravlja za žene biti će neprocjenjiv izvor informacija. Jasno i razumljivo pokazuje na koji način svatko uz pomoć prehrane i prirodnih tretmana može spriječiti zdravstvene probleme, prevladati bolesti i zadržati optimalno zdravlje.Biblija prirodnog zdravlja za žene povezuje službenu medicinu s alternativnim terapijama, načinima samopomoći i tehnikama za izlječenje uma i tijela. Kroz pet velikih poglavlja Uvod u vaše tijelo, Opći tjelesni sustavi, Začeće, trudnoća i rođenje, Razdoblje menopauze i Najbolja zdravstvena njega, poznata britanska nutricionistica dr. Marilyn Glenville daje provjerene i praktične savjete, upoznaje nas sa prirodnim lijekovima i daje prijedloge kako spriječiti nastanak zdravstvenih problema, kako ozdraviti ili kako ostati zdravi na prirodan način.


Dr. Marilyn Glenville, Biblija prirodnog zdravlja za žene, cijena 169 kn, 320 stranica

Prvo poglavlje, Uvod u vaše tijelo, detaljno analizira način na koji tijelo žene funkcionira te objašnjava po čemu je ono jedinstveno među svim živim organizmima. Daje uvid u osnovne informacije o utjecaju prehrane i alternativnih terapija na cjelokupnu dobrobit našeg organizma.Drugo, treće i četvrto poglavlje bave se općim sustavima tijela, začećem, trudnoćom i rođenjem te razdobljem menopauze. U svakom se poglavlju Marilyn Glenville usredotočuje na specifične bolesti i stanja koja pogađaju žene. Opisuje simptome bolesti, objašnjava njihov tijek, njihove uzroke te načine na koje se mogu prebroditi.

Detaljno prikazuje metode liječenja koje primjenjuje službena medicina, ali i daje savjete za samopomoć primjenom metoda prirodne medicine: uzimanjem biljnih pripravaka, aromaterapijom, homeopatijom, masažom i prehranom. Autorica često naglašava koliko je važno da žene same izaberu pristup liječenju koji smatraju najboljim za sebe, bez obzira na to je li riječ o pristupu službene ili prirodne medicine, ili njihovoj kombinaciji.Peto poglavlje, Najbolja zdravstvena njega, govori o tome što žena može učiniti za svoje zdravlje svaki dan kako bi ono bilo optimalno cijeli život.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Alias Grace je dirljiv i potresan roman autorice Sluškinjine priče i trilogije Ludi Adam, Margaret Atwood.

Zdravlje

Istraživanje pokazalo kako je uravnotežena prehrana s mesom vrlo bitna

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.