Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Bijeg od stvarnosti na festival La Femme

Vikend u Dubrovniku proveden s najboljim prijateljicama

Vikend proveden s najboljim prijateljicama uz pregršt zanimljivih i zabavnih radionica s internacionalnim instruktorima i predavačima, uz wellness i odličan provod u večernjim satima, i to sve u bajkovitom Dubrovniku? Zvuči kao početak jedne nevjerojatne i pomalo nestvarne priče.

Sve ovo i puno više vrlo je stvarno i događa se već iduće godine od 10. do 13. travnja 2014. na festivalu La Femme. La Femme je prvi festival u Hrvatskoj, ali i u regiji kojemu je glavni i jedini cilj ispuniti sve želje koje bi jedna moderna i samosvjesna žena mogla imati. U vremenu u kojemu je žena rastrgana između poslovnog i privatnog života, vikend u Dubrovniku izgleda kao savršen bijeg od stvarnosti. A upravo to je bila misao vodilja organizatora pri stvaranju festivalskog programa.

la femme1Sam festival sastoji se od dnevnih radionica u potpunosti prilagođenih ženama i zabavnog večernjeg programa. Na trodnevnim radionicama polaznice će imati priliku okušati se u brojnim plesnim, rekreativnim i edukativnim aktivnostima, a za cijelo vrijeme trajanja festivala na raspolaganju će im stajati i cjelodnevni wellness u hotelu Valamar Lacroma koji je ujedno i službena lokacija festivala.

Uz klasične plesne i fitness radionice žene će se moći naučiti ponešto i o hodanju na visokim petama, šminkanju, izgrađivanju samopouzdanja, striptizu, plesu na šipci i sl. Posebnu draž cijeloj priči svakako daje i sami Dubrovnik, grad bogate tradicije, kulture i povijesti koji brojne žene nisu imale priliku posjetiti.

la femme2Za više informacija o festivalu, cijenama i programu posjetite stranicu lafemmefest.com.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Moramo samo biti oprezni jer nam se danas svašta servira pod umjetnost.

Moj dom

Bilo da tražite opuštajuće utočište na Madeiri okruženo rascvjetanim cvijećem ili produljeni gradski odmor u Dubrovniku, produženi boravak omogućuje putnicima da otkriju svijet vlastitim...

Putovanja

Ako, niste iz Hrvatske, a ove godine nas planirate posjetiti iz obližnje zemlje, ovo je tekst za vas.

Zanimljivosti

Dobrodošli su svi oni koji šire ljubav i toleranciju, koji imaju dobre namjere bez ikakvih predrasuda i osude jer 'Milk' je mjesto koje širi...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.