Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Bijeli boravak za bijeli Božić

Igra svjetla i sjene u bijelim prostorima dobiva novu dimenziju.

Bijela boja oduvijek asocira na veselje, svadbu, koja pak označava ljubav i povezanost, nevinost i čistoću. S druge pak strane, čak i ako niste sljedbenik trendovskih imperativa, boje koje se spominju kao posljednji hit, sigurno će naći barem malo mjesto u vašem domu. Trendovi uvijek nude nešto postojano i trajno, boje koje će uvijek biti "in" i pristajati u različite stilove uređenja. Među takvim evergreenima zasigurno je i bijela boja i kontrastni odnosi tamnog i svijetlog, odnosno bijele boje sa smeđim i crnim nijansama.

Zato Stipić Interart u svojoj ponudi nudi jedinstveni Busnelli namještaj za dnevne boravke upravo u tim nijansama. Busnelli je talijanski proizvođač dizajnerskog namještaja koji u sastavu tvrtke ima poseban odjel za proučavanje i istraživanje. Svaki komad njihovog namještaja odiše njihovom poslovnom politikom koja naglašava kako se oni ne ustručavaju zaći u nova područja drukčijeg i novog pristupa.Kutna garnitura Delante u bijeloj nijansi svakako je jedna od predstavnica njihovog mladog i originalnog stila koji istovremeno odiše otmjenošću i inovativnošću. Bjelina i poseban dizajn Delantea pristajat će u svaki dom, a njeni vlasnici moći će uživati u udobnosti u svakom trenutku provedenom kod kuće. Osim što je bijela boja zahvalna jer pristaje u sve, s njom igra svjetla i sjene dobiva posebnu dimenziju.Bijeli prostori, osim što se uvijek doimaju većima i prostranijima, omogućavaju da posebnim i drugačijim osvjetljenjem i accessorisom mijenjate izgled prostora iz dana u dan s minimalnim ulaganjima.

Stipić Interart u svojoj ponudi sadrži i bogat asortiman jedinstvenih dizajnerskih svjetiljki brendova Penta i O'Luce te dizajnerskog accessorisea Normann koji se uklapaju u bjelinu svakog doma.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Veliki trend bit će povratak u prošlost, odnosno uređenje interijera u „nostalgic stilu“ koji podsjeća na interijere koje su imale naše bake.

Moj dom

Kada je u pitanju radni prostor, riječ je o jednom od osnovnih uvjeta za rad svakog stručnjaka, pa stoga postavljamo visoke standarde kada je...

Moj dom

Stvaranje savršenog okruženja za optimalan san ne mora biti neki opasan trošak.

Moj dom

Osim brojnih izlagača koji će predstaviti najnovije trendove u svijetu uređenja doma i poslovnih prostora, u sklopu sajma će se održati i zanimljive radionice.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.