Bijeli lak ponovno IN

Bijela boja ove je sezone u modi.  I to ne samo kod odjevnih komada i dodataka, već je zavladala i kozmetikom. Puni bijeli nokti, sami ili s ukrasima apsolutni su hit.

Trenutno je bijela najtraženija boja laka u svjetskim salonima za manikuru. Ne-boja koja je zavladala modnim pistama, oduševila je mnogobrojne zvijezde koje su bijeli lak proslavile i na crvenim tepisima.

Lea Michele, Kristen Wiig, Naya Rivera i Zoe Saldana samo su neke od slavnih američkih dama koje su svoje nokte obojile u bijelo.

Mnoge svjetske beauty blogerice potvrdile su kako je bijela ‘vruća’ boja ovog ljeta, a čini se kako će se taj trend zadržati još neko vrijeme.

Kim Kardashian već ga nekoliko godina često nosi, čak i onda kada su ga neki smatrali neukusnim.

S bijelim lakom za nokte treba biti oprezan. Prije nanošenja obavezno kao podlogu stavite prozirni lak. Pripazite da bijeli lak ne nanesete u predebelom sloju, radije ga nanesite u dva tanja, a završite s prozirnim lakom koji se brzo suši.

Bijeli lak ove će se sezone nositi u različitim kombinacijama.

Zoe Saldana pokazala je kako se crni lak može još bolje istaknuti ako se obrubi s crnim. Igra s drugim bojama na bijelom laku također dolazi u obzir.

Trenutno su popularni i kavijar nokti koji su se proslavili na prošlogodišnjoj reviji brenda Cushnie et Ochs.

Lakovi Ciate specijalizirali su se za ovakvu vrstu uređenja noktiju, te imaju posebnu liniju lakova i kuglica namjenjenih za 'kavijar nokte'. 

Ovakvu manikuru možete napraviti i kod kuće! Stavite bijeli lak (ili bilo koju drugu boju) kao podlogu, a zatim po njemu, dok je još mokar, posipajte sitne kuglice koje možete kupiti u bilo kojem hobby shopu.