Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Bikovi natjecateljskog duha

Moći ćete drastično izmijeniti svoj život.


Ova će godina definitivno biti jedna od lošijih, ali s ozbiljnim mogućnostima za rast i razvoj na duhovnom planu. U prvoj polovici godine ozbiljnije će biti dovedeno u pitanje vaše zdravstveno stanje. Bilo koja kronična bolest u ovom periodu će pokazati zube. Ovo se posebno odnosi na srce, tlak, krvožilni sustav i sve ostale tegobe vezane uz krv  kao i leđa. Osjećat ćete se poput poluprazne baterije jer će razina vitalnosti biti jako niska. U drugom dijelu godine stanje će se polako smirivati. Kako ste rođeni sredinom proljeća, vrlo ste izdržljivi, makar vam ta izdržljivost isključivo neće biti dovoljna. Stoga, nemojte biti junaci, već potražite pomoć liječnika ili nekog drugog stručnjaka čim osjetite prve znakove slabosti ili neke druge signale.

Na poslovnom planu također neće cvjetati ruže. Ne samo što ćete biti fizički oslabljeni u prvih šest mjeseci već tome pridodajte i razdražljivost. Biti ćete svađalački nastrojeni i mnogima naporni te nećete biti spremni na timski rad. Ipak, nije sve tako crno. Dobri aspekti zvjezdanog poretka u vama će poticati natjecateljski duh i ambicioznost. Željet ćete u kratkom periodu položiti što više ispita, u računalo unijeti što veći broj podataka, privući što više klijenata, ostvariti što više putovanja… Sve je ovo krasno, ali budite na oprezu. Ako se već odlučite na veliko trošenje energije barem onda budite sigurni zašto to činite. U mjesecu lipnju, kada Mars uđe u znak Djevice okolnosti će se početi smirivati, a i vi ćete se vratiti rutini.

Nema zapreka romantici

Ono što je još nezgodno tijekom cijele iduće godine nalazi se u Neptunu koji se smjestio u zračnom Vodenjaku. Na sve koji su rođeni od 13. do 22. svibnja utjecaj ove maglovite planete bit će posebno jak. Kao da kroz čitavu 2010. nećete sebe do kraja razumjeti, kao da će se želje i potrebe stapati sa nestvarnim. Mnogo toga vam neće polaziti za rukom baš radi toga što nećete znati precizno definirati što je to što želite postići. Lutat ćete mislima, biti u nekom svom svijetu sa samo vama poznatim pravilima. S druge strane, na polju romantike ne bi trebalo biti zapreka. Bikovi su osobe koje jako paze kako će potrošiti svoj novac, no ovaj put će vas nešto natjerati da boljoj polovici kupite ne nužno nešto vrijedno već nekakvu sitnicu, cvijet ili čokoladu. Nećete se moći prepoznati i to će vas frustrirati. Ovdje će biti važno dobro barati kompasom u svemu što ćete raditi, iako će to ponekad biti jako teško. Morat ćete, htjeli vi to ili ne, vježbati fokusiranost. Nemojte se tek tako kititi lovorikama jer to jednostavno neće odgovarati pravom stanju stvari.

Prilika za životnu promjenu

Vi koji ste rođeni u prvoj dekadi Bika odnosno od 21. travnja pa do kraja istog mjeseca dobit ćete priliku drastično izmijeniti vlastiti život. Ovisno o strukturi vaše natalne karte ove dubinske i ne baš uvijek ugodne promjene događat će se stihijski. Na kakve god probleme nailazili, znat ćete cijelo vrijeme da u vama negdje duboko leži izvor prave, prodorne snage koja čeka svojih 5 minuta. Kroz ovu godinu, posebno za vas rođene krajem travnja vrijedit će dobra stara – ono što te ne slomi, ojača te. Promijenit ćete neke stare navike, odlučiti se na kupnju koja vam inače nikada ne bi pala na pamet, odbrusiti šefu jer vam je puna kapa mobbinga ili ćete dati otkaz iako znate da su jako teška vremena, prosvjedovat ćete protiv nepravde i siromaštva, odobravat ćete hrabre akcije, a u isto vrijeme postat ćete bolno svjesni kako je život kratak, kako vas se može teško povrijediti ili ćete otkriti neku tajnu vezanu za vašeg oca ili osobe koja je odigrala ulogu oca, a koja će potpuno promijeniti vaše mišljenje o njemu.

Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zdravstveni karton

U organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora – Hrvatskog neurološkog društva i ove godine provodi se edukativna javnozdravstvena akcija Dan crvenih haljina.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ribe, Rak i Vodenjak.

Horoskop

A sigurno će vas nasmijati i opis ponašanja astroloških znakova nakon buđenja – tko je spreman u nekoliko koraka...

Savjeti stručnjaka

Ziggy Cup je postavila novi standard za inovacije menstrualnih čašica, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti.

Advertisement