Bioterapijom pobijedite depresiju

Znamo da je depresija uobičajena bolest svih vremena i od nje obolijeva gotovo svaki dvadeseti čovjek. Može se javiti u bilo kojem životnom periodu, a najčešće se javlja u srednjim godinama. Uzroci nastanka mogu biti razni, od genetskih predispozicija, hormonalnih poremećaja, kao posljedica raznih oboljenja (bubrežne i jetrene bolesti), do socijalnih…

Kako bioterapija može pomoći?

Polazeći od spoznaje da osim materijalnog postoji i energetsko tijelo (biopolje, energetski omotač) na koje se može djelovati, smatra se da većina oboljenja najprije nastaje kao energetska neravnoteža, nakon čega slijede biokemijski poremećaji, a tek onda nastaju promjene u stanici, tkivu i organizmu.

Kako se i u ratovima gradovi brane na široj periferiji, tako i organizam treba braniti i početi s iscjeljivanjem tamo gdje je bolest najprije nastala, dakle, na energetskoj razini, da bi se kasnije poboljšanje manifestiralo, kako na psihičkoj, tako i na fizičkoj razini. Bioterapijom balansiramo biopolje i samim dovođenjem u balans omogućujemo energiji da neometano cirkulira, kako oko tijela, tako i u tijelu.

Terapeut je medij kroz koji prolazi energija potrebna za iscjeljenje pacijenta. Kada je pacijentu dodana energija i izbalansiran biopotencijal, energija normalno cirkulira do pojedinih organa i tkiva, osnažuje se imunološki sustav i tijelo počinje s procesom samoiscjeljivanja.

Bioterapeut pacijentu koji boluje od depresije savjetuje da i dalje uzima propisanu terapiju od strane liječnika školske medicine, te nikako samoinicijativno ne smije ukidati ili smanjivati propisanu dozu lijekova. O smanjenju ili ukidanju propisane terapije na redovitim kontrolama odlučuje liječnik u suradnji s pacijentom, a uvidom u nalaze i objektivno stanje pacijenta.

Nakon bioterapije pacijent se, kroz dva do tri tjedna, počinje puno bolje osjećati, ima osjećaj kako se život opet vraća u njega. Počinje pokazivati interes za ljude, stvari i događaje oko sebe, one koji su mu za vrijeme bolesti bili nezanimljivi, otvara se prema ljudima oko sebe, bude se emocije. Kao bioterapeut, uz bioterapiju, savjetujem pacijentima da više odlaze u prirodu. Ovisno o sklonostima, savjetujem također da se počnu baviti nekim sportom; veslanjem, planinarenjem, brzim hodanjem, rolanjem, vonjom biciklom, opuštajućim šetnjama…

Bioterapija je najstariji oblik iscjeljivanja i u skladu je s prirodom

Bioterapijom ne samo da uklanjamo ili smanjujemo zdravstvene probleme, već nam je cilj i obogatiti čovjekovu osobnost i učiniti ju otvorenijom.

Bioterapijom možemo puno pomoći i u prevenciji. Samim time da zdravom organizmu pomognemo da lakše podnosi stresne situacije. Bioterapijom dižući imunitet, tijelo postaje snažnije, cirkulacija ravnomjerno uspostavljena i puno je manji rizik nastanka oboljenja, a ukoliko dođe do oboljenja, organizam bolest puno lakše podnosi i iscjeljujući puno je brži oporavak.

Bioterapija je snažna metoda iscjeljivanja, a opet neinvazivna. Snažno djeluje na podizanje imuniteta i općeg stanja organizma, a da pri tome nema nikakvih štetnih nuspojava. Bitno je naglasiti i to da nema veze s religijom i vjerovanjem. Ne ulazi i ne kosi se niti s jednom religijom. Ne funkcionira na principu – ja vjerujem, pa će mi pomoći ili obrnuto, – ja u to ne vjerujem, pa mi ne može niti pomoći.

To je primjena znanja o vibratorno-energetskoj prirodi svemira i čovjeka. Ona je djelotvorna i naučno dokazana, a rezultati su vidljivi i mjerljivi objektivnim nalazima i analizama od strane kolske medicine (laboratorijski nalazi, RTG snimke, MR, EEG, EKG, mjerenja krvnog tlaka).

Zbog svega navedenog, a i iz osobnog iskustva i iskustva mojih pacijenata, toplo mogu preporučiti bioterapiju, kako kao terapiju prevencije i isto tako kao terapiju izlječenja, ovisno o potrebama organizma.

www.bioterapija-marijana.com