Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
fashion.hr
fashion.hr

Fashion report

BIPA i FASHION.HR predstavljaju modni događaj sezone

Svima poznata dizajnerska imena i doajeni modne scene i ove će sezone pokazati svoje modne vizije

Kreativni tim FASHION.HR-a i ove sezone predstavlja najveći regionalni modni događaj BIPA FASHION.HR koji će se održati od 17. do 21. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Najuzbudljiviji događaj sezone prvi put se odvija pod generalnim pokroviteljstvom BIPA-e, novog ponosnog partnera nacionalnog tjedna mode.

Svima poznata dizajnerska imena i doajeni modne scene i ove će sezone pokazati svoje modne vizije koje publika s nestrpljenjem iščekuje. Među njima su Aleksandra Dojčinović, Ivica Klarić, eNVy room, Ivica Skoko, ELFS-i, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, Coded Edge, Morana Krklec, Obekei, HEDRA by Ana Jagić, Ana Bogdan, Vesna Sposa, a prvi puta predstavit će se mladi modni brend Kralj&Krajina.

“BIPA i FASHION.HR dva su iznimno jaka imena, pa je na taj način i došlo do logičnog povezivanja u vidu sponzorstva. Želja nam je prije svega ojačati vezu BIPA-e i modnog segmenta, što već činimo kroz limitirane modne kolekcije etabliranih domaćih dizajnera u BIPA poslovnicama. FASHION.HR je najuzbudljiviji regionalni modni događaj koji promovira najjača imena hrvatske modne scene i upravo zato smo osobito ponosni na ovo sponzorstvo”,  izjavio je Alen Kulenović, rukovoditelj marketinga BIPA-e.

18. po redu FASHION.HR održat će se od 17. do 21. ožujka 2015. u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma – Paviljonu 5, na površini većoj od 4.000 metara kvadratnih i modnim zaljubljenicima pružiti će vrhunski modni doživljaj.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

Za kupce su u svim poslovnicama postavljeni sredstvo za dezinfekciju ruku, obavijesti o mjerama sigurnosti i zamolbe da prilikom stajanja u redu održavaju razmak...

Beauty report

Proteklog tjedna, u prostoru BIPA Backstage-a – pravoj maloj beauty oazi, održan je Max Factor Good For Your Skin Academy.

Beauty report

Planetarno popularni make up brand, e.l.f. Cosmetics, stigao je konačno na hrvatsko tržište u BIPA drogerije!

Beauty report

Materijal budućnosti, bambus, već je zavladao u uređenju interijera, građevini, modnim detaljima pa čak i gastronomiji, a da ovaj eko trend ne zaobiđe i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.