Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Birajte hrvatsko: Set za opuštanje Silent Night najpoželjniji je božićni dar

U setu se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja Silent night (bijeli bor, mandarina, ravensara, lavanda) – upravo ono što nam svima u ovo užurbano i stresno doba godine treba.

Božićni su blagdani najljepši kada se dijele s prijateljima! Zato su prijateljice Helena Puratić i Zrinka Vuković Berić odlučile spojiti svoje brendove sovica_handmades i 3a_all_about_air u atraktivni set za relaksaciju i dobro raspoloženje, kako bi se božićna čarolija širila dalje! 

U setu se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja Silent night (bijeli bor, mandarina, ravensara, lavanda) – upravo ono što nam svima u ovo užurbano i stresno doba godine treba.

Dani uoči Božića svima nam prolaze u stresu i jurnjavi, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Zato smo osmislile ovaj set koji može pomoći da se opustimo kad god nam zatreba. Eterično ulje može se koristiti u bilo kojem trenutku, dok će vam maska za spavanje pomoći da brže i lakše utonete u san“, objašnjava Zrinka Vuković Berić, aromaterapeutkinja i začetnica brenda 3A – All About Air!

S obzirom da su pred nama blagdani i vrijeme darivanja, ovaj set je prikladan i kao božićni dar zahvale vašim poslovnim partnerima.

Zadnjih godina nikome od nas nije bilo lako, no ti su nas izazovi naučili da više pazimo na kvalitetu života i budemo zahvalni svima s kojima surađujemo. Zato ove godine, birajući darove, bilo za svoje najdraže ili poslovne partnere, mislite na to da on bude znak pažnje i zahvalnosti, ali i da je svrsishodan“, dodaje Helena Puratić, vlasnica brenda Sovica Handmades, koji se bavi izradom personaliziranih tekstilnih predmeta za djecu kao što su zaštitne ogradice za krevetiće, popluni, jastuci i igračke.

Zato, poželite svima sretan Božić i Novu 2023. godinu na najljepši način – jer ono što nam svima na kraju godine najviše treba su upravo opuštanje i sretne misli!

Više o Zrinki i eteričnim uljima pronađite na www.3aallaboutair.com, na Instagramu i na Facebooku. Ponudu Sovice možete pogledati na Instagramu i Facebooku.

Više

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Drama Queen

Iako je društveno neprihvatljiva i dovodi sve sudionike u neku neugodnu, pa ponekad i opasnu situaciju, laž nećemo tako lako iskorijeniti.

Trendovi

Dr. Ivona Igrec jedna je od najpriznatijih svjetskih stručnjakinja na području primjene matičnih stanica u estetskoj medicini i anti-agingu.

Savjeti stručnjaka

Lucija Lugomer, naša poznata influencerica i model, odlučila se napokon riješiti dioptrije te je s nama podijelila svoje iskustvo. Saznajte sve o ovoj revolucionarnoj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.