Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Biramo maskaru

Ima li ičeg izražajnijeg na licu od očiju?

Kupiti maskaru za poklon, a da pri tome ne znate koju znači upustiti se u pothvat s neizvjesnim ishodom. Kupovati maskaru za sebe nešto je lakše, ali opet niste sigurni dok ne isprobate. Zahtjevi su najrazličitiji, veći nego za mnoge druge kozmetičke proizvode – vodootporne ili topive u vodi, s četkicom ili češljićem, crne ili u boji, za maksimalnu gustoću poput metlica ili za slijepljene i rijetke, produžene, svinute tek je dio zahtjeva koji se postavljaju pred kvalitetnu maskaru. I kako onda odrediti koja je najkvalitetnija?

Naravno uz sve estetske kriterije, maskara treba udovoljiti i zdravstvenim. Nanosimo je na sam rub oka često ne razmišljajući o kemijskom sastavu, niti o sredstvima s kojima ćemo je na kraju dana uklanjati. Zdravlje je pri njezinoj uporabi bitnije nego kod bilo koje druge dekorativne kozmetike.

Upravo zbog šarolikosti ponude čini se da su s maskarama žene u Hrvatskoj najzadovoljnije. Na forumima ih rijetko kritiziraju, više preporučuju što bi nekoj moglo odgovarati.

Tako i sljedeće preporuke za maskare koje se mogu kupiti u Kozmu ili dm-u treba shvatiti kao potencijalno pogodne, uz uvjet da je to ono što tražite. Naravno, i ovoga puta smo inzistirali na kvaliteti i evo što smo dobili.

Maskare za oči

Volume Collagene maskara za oči

Volumenska maskara s kolagenom i četkicom za trenutačno povećanje trepavica. Maskara Extra Volume Collagene daje volumen trepavicama s obje strane, i unutrašnje i vanjske te sadrži Hydra- Collagen kompleks koji u trenu povećava trepavice. Četkica maskare je fleksibilna i vrlo meka te već pri prvom nanošenju trepavice čini onakvima kakve biste željeli.
Proizvođač: L’Oreal
Prodaja: Kozmo
Cijena: 94,99 kn


Max Factor 2000 Calorie maskara 9 ml

Povećava volumen trepavica za 300 posto. Dovoljno je nanijeti dva sloja za glamurozan izgled trepavica. Trepavice čini gušćima, duljima, a oči izražajnima. Max Factor 2000 Calorie je trenutno najpoznatija je i najpopularnija maskara. Bez mirisa je i mogu je koristiti i osobe osjetljivih očiju. Proizvod je oftalmološki i dermatološki ispitan.
Proizvođač: Procter & Gamble
Prodaja: Kozmo
Cijena: 68,90 kn

Alverde maskara

Maskara crne boje u pakiranju od 7,5 ml sadrži svilu visoke kvalitete koja trepavice obavija do vrhova te visokovrijedan pčelinji vosak u kombinaciji s probranim uljima. Upravo ta kombinacija naglašava formu trepavica, vizualno ih produljujući. Maskara ima veliku sposobnost prianjanja.
Proizvođač: dm-drogerie markt, Njemačka
Prodaja: dm
Cijena: 29,90 kn

Max Factor False Lash Effect Maskara

To je nova Max Factor maskara s kojom brzo i jednostavno možete stvoriti efekt umjetnih trepavica. Max Factor False Lash Effect Maskara dostupna je u tri boje: Crna, Crna/Smeđa i Plava.
Proizvođač: Procter & Gamble
Mpc 101,90 kn

Olovka

Alverde olovka za oči

Crna olovka sadrži prirodne voskove koji pružaju glatkoću i omogućuju ugodno nanošenje.
Proizvođač: dm-drogerie markt, Njemačka
Prodaja: dm
Cijena: 16,90 kn

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Ma, radite što god hoćete. Koga briga!?

Beauty report

Pravilnu njegu tijela potrebno je prilagoditi svakom godišnjem dobu. Tako jesen za sobom povlači posebne "zakone".

Beauty report

Makadamijin orah je najskuplji orašasti plod, a naziva se i kraljevskim zbog svih blagodati koje ima na zdravlje, u prehrani i u kozmetici.

Savjeti i preporuke

Danas se na tržištu može pronaći mnoštvo tretmana i preparata za njegu kože, a jedan koji se izdvaja i postaje sve više popularan je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.