Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
seks liječi
seks liječi

Istaknuto

Bitka za ženski orgazam

Bitka za ženski orgazam je bitka za ženski užitak. Kako onaj u seksu tako i onaj u životu.

“Sve su iste” – rekli bi neznalci i kukavice, a znalci i ženoljupci kažu: “Svaka žena svemir je za sebe”, i imaju pravo.
Ta divna bića ljubavi, nježnosti, brižnosti, snage. To su žene. Svaka je lijepa i divna na svoj način, svaka unutar sebe čuva tajnu svoje uzvišenosti i put do svog srca. Lijepo je kad tu tajnu živi, kad je otkriva, kad se usudi biti ona u svakom području života. Naravno i u onom intimnom.

Nažalost za neke žene to nije tako lako niti jednostavno. Ma hajde, opusti se, ma budi ti, otpusti sve predrasude. Samo uživaj… Kako da netko uživa i bude opušten ako su joj od malena gadili seksualnost, uživanje, ako su joj psihičkim i verbalnim putem, krivim uvjerenjima i prijekorima izgradili stav kako ne smije i kako ne bi trebala uživati.

Ženska seksualnost, kao i ženska psiha i žena sama je vrlo suptilna i toliko višeslojna. Tankoćutna.
Istraživanja kažu da 30% žena imaju smetnje orgazma. S obzirom na svu tu uvjetovanost i moguće traume u djetinjstvu dobro i stojimo sa statistikama.

Problem ženskog orgazma je problem psihe i unutarnjih ograničenja koja nam ne dopuštaju da volimo u potpunosti, da se predamo u potpunosti, da budemo ljuti, strastveni, živi, tužni, da budemo mi!

Glavni razlog zašto neke žene imaju problema s postizanjem vrhunca je pretjerana briga oko nebitnih stvari u tom trenutku. Bilo da mislite kako ste debele, mršave, kako izgledate iz ovog ili onog kuta, kakve su vam noge, jeste li dobro izdepilirane ili je negdje ostala neka dlaka, kako vam izgleda intimni organ, kakva vam je koža, prištevi, kakve su vam grudi etc… ili da u tom času dvojite jeste li normalni, što će osoba misliti o vama, pa je li to uredu… je l’ to „ta prava” osoba za vas, kako se to neobično ponašate, može li vam se dogoditi da izgubite kontrolu, nadzor na svojim ponašanjem i pokretima etc…

Kad je čovjek u potpun i zadovoljan, opušten nema problema u ostvarivanju vrhunca. Energija nesmetano teče. U trenutku energetskog zastoja, blokade, nekog ograničenja, uvjetovanja nastaje problem.

Bitka za ženski orgazam je bitka za ženski užitak. Kako onaj u seksu tako i onaj u životu. Poništite sve što ste prije čuli o seksu koji je prljav, ružan, o tome što morate u seksu, kakvi ste, kako izgledate. A isto tako obrišite sve što ste čuli o životu, braku, vezama, muškarcima. Uđite slobodno u seksualnost, opustite se i prepustite. Razgovarajte s partnerom, otvorite se, budite iskreni, ponašajte se slobodno. Osjetite um slobodan i neograničen, takvo će vam onda biti i tijelo.. uđite u posebno stanje opuštenosti, postanite bliski i intimni s partnerom. Dijelite međusobno toplinu i otvarajte se jedno drugome. Grlite se i osjećajte bez očekivanja i bilo kakvih tenzija. Osjetite partnera, budite tu sa svim čulima, prisutni, okusi mirisi, energija partnera, intenzitet… budite osjetljivi, osjećajte toplinu ili hladnoću na svom tijelu, osjetite razliku između otkrivenih i pokrivenih dijelova tijela. Prepustite se. Uživajte u aromi u okusu pića, poljupca, ne dopustite nikakvo ograničavanje vaše životne radosti i užitka. Postanite više osjetljivi.. brinite se o osjetilima, sve bogatstvo dolazi kroz njih koliko smo u stanju koristiti osjetila i dopustiti da uživamo u njima.

Možda neće uspjeti od prve ali svakako ustrajte. Ženski orgazam dobro reagira na žensku opuštenost. Osjetite odvažnost, recite da vas boli briga za sve i improvizirajte. Gdje piše kako žene doživljavaju orgazam? Vi doživljavajte onako kako vi hoćete, želite i možete. Nema ispravnog ni krivog intimnog čina. Bitno je samo da ste vi zadovoljni i da je partner zadovoljan. Sve drugo pustite. Je li orgazam klitoralan, vaginalan, imate li ili nemate G točku, tko vam je nalazi, sami ili partner, je l’ vam više odgovara ova pozicija ili neka druga, a ne neka koja piše u glosi magazinu.. i to je nebitno.. Vi ste žena, boginja, napišite svoja pravila, stvarajte svoje užitke, budite svoja, ne kopirajte ničije iskustvo i ne žudite za ničijim orgazmom. Stvarajte svoj. Budite originalni. Budite originalni u seksu. Kako na javi tako i u snu, na najrazličitije kreativne načine. Svaki je pravi. Nemojte biti tupo pomodni i dopustiti da vam mejnstrim dušobrižnici diktiraju kako ćete vi osjećati vlastito tijelo i doživljavati vlastiti užitak. Nema onoga tko je bliži vašem tijelu i vašem doživljaju nego vi sami. Tko je taj tko vam propisuje što je ispravno, što je krivo, kako da izgledate, što da osjećate, što da mislite, na što da se palite.. što je dozvoljeno, što nije…

Osjećajte život, osjećajte uzbuđenje u svakom trenutku.U svakodnevici. Oduševljavajte se doživljajima i situacijama u životu, gledajte nebo, drvo, ptice, ljude… Budite slobodne i pri tom se zabavljajte, uživajte i smiješite. Igrajte se. Budite svjesne. Budite zadovoljne – zadovoljstvo će generirati zadovoljstvo, a užitak i orgazam sami će naći put na najseksi način.

Ne propustite

Seks

Kada je u pitanju seksualno uzbuđenje, ženski um i tijelo nisu ni približno u ravnoteži kao što je to slučaj kod muškaraca.

Seks

Priuštite svojem muškarcu najveći orgazam u životu

Seks

Seks je prirodan lijek za stres, poboljšava raspoloženje i pomaže u gubljenju kilograma.

Seks

Svaki orgazam je fantastičan. Nema ništa lošeg u tome da se držite provjerene formule za njegovo postizanje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.