Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Bivši dečko – da ili ne?

3 razloga ZA i 3 PROTIV obnove ljubavi s bivšim dečkom.

Mirenje s bivšim dečkom u pravilu je vrlo emotivan proces. Vas ste dvoje prošli svašta dok ste bili skupa i postoji razlog (ili razlozi) zbog kojih ste odlučili prekinuti, a sad se odjednom javljaju i razlozi zbog kojih se želite pomiriti.

Arsen Dedić pjeva "Ne vraćaj se starim ljubavima, dok su davne kiše lile, drukčije su one bile nego ovih jeseni i zima…", vama emocije divljaju i ne znate što biste sa sobom. Osim u slučaju da vas je prevario, razumijemo vašu dilemu, ali moramo vam priopćiti da nema univerzalnog točnog odgovora i garancije da ćete uspjeti, ali isto tako nema garancije za bilo koju vezu.Postoje jednako valjani razlozi za i protiv pomirenja. Donosimo vam po 3 "za" i 3 "protiv" koji bi mogli olakšati tu slatko-gorku odluku.

3 razloga ZA – živjela ljubav

1. Osjećat ćete se divno

Mirenje s bivšim dečkom može biti najdivniji osjećaj na svijetu. Već se jako dobro poznajete, a i nema boljeg seksa od pomirbenog seksa. To što se znate u dušu omogućava vam da se s lakoćom međusobno usrećujete, pogotovo zato što ne morate nagađati – sve vam je već poznato. Činjenica da ne startate od nule je snažan argument za obnovu stare ljubavi.

2. Mogli biste požaliti

Vjerojatno vam se već dogodilo da ste propustili pokoju dobru priliku u životu jer ste se bojali riskirati. Tko ne riskira, ne profitira. Isto vrijedi i za veze. Ponekad se isplati riskirati samo zato što znamo da ćemo žaliti za propuštenom prilikom i pitati se "što bi bilo kad bi bilo".3. Može biti bolje nego prvi put

Ponekad je prekid baš ono što je paru bilo potrebno da realno sagleda svoju vezu i vlastito ponašanje u njoj te nauči nešto iz toga. Ako su oba partnera dovoljno zrela da priznaju vlastite pogreške i isprave ih, veza nakon prekida može biti prava "živjeli su sretno do kraja života" bajka.

3 PROTIV – razbijena vaza ne može se zalijepiti

1. Krivi razlozi

Kada se tako dobro poznajete, vrlo je jednostavno podleći lošim navikama. Na primjer, pomiriti se možete samo zato da ne budete sami, a on je eto, tako poznat teren i znate što možete očekivati. "To nije prava ljubav, ali dok ne naleti nešto bolje…". Zaboravite odmah na takav način razmišljanja jer vam on ne može donijeti ništa dobro.2. Ne možete napredovati

Upoznavanjem novih ljudi širite svoje vidike, iskustva i interese te se na taj način razvijate kao osoba. Pomirenje s bivšim može polako zaustaviti taj proces, a što je još gore od toga, može vas spriječiti i da upoznate nekog zbilja sjajnog.

3. Mogu vas opet povrijediti

Kad se pomirite s dečkom, on bi mogao pomisliti da može raditi bilo što i izvući se nekažnjeno. Na kraju biste se vrlo lako mogli osjećati jadno, iskorišteno i još gore negoli prvi put kada ste prekinuli. Osim toga, ako vas je netko već jednom na bilo koji način povrijedio, velike su šanse da će se to dogoditi opet.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Seks i osjećaji

Postoji jedan fenomen kojem ste sigurno svjedočili, a koji se događa ženama diljem svijeta.

Život u dvoje

Moj mali je opasan...

Horoskop

Kakve veze imaju horoskop, muškarci i prekid? Saznajte i recite imali imalo istine u tome.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.