Blagdanske ideje iz BIPA drogerija

Bliže se blagdani, a svaka žena želi izgledati posebno. Stignete još danas “trknuti” u BIPA drogeriju po svoju “dozu” posebnosti!

Šminka je jedan od načina da istaknemo svoju ljepotu i da tih večeri zablistamo. Kako bi u tom periodu izgledale drugačije poigrajmo se bojama, dajmo prednost jačim ruževima, šljokicama na očima i blistavom sjaju na noktima.

bipa 1

Crveni ruž na usnama i svjetlucavi smokey eyes istaknut će najbolje na licu, dok će glitter svojim svjetlucavim česticama osvježiti lice i dati magičnu notu našem izgledu.

 

Za novogodišnji make-up treba nam samo malo više vremena i kreativnosti,  a uz pomoć BIPINIH linija kozmetike iQ COSMETICS i LOOK BY BIPA make up čarolija će biti spremna zasjeniti sve oko sebe i pretvoriti žene u kraljice stila i ljepote.

page bipa

 

 

BIPA nam predstavlja i silikonski samoljepljivi grudnjak bez naramenica i traka za kopčanje. Idealan odjevni predmet s obzirom da je potpuno je nevidljiv ispod odjeće, pruža željenu potporu i neodoljivi izgled dekoltea.

Pada vam neka kombinacija na pamet?

cats

Grudnjak ne ostavlja ljepljive tragove na koži, te odgovara svakoj veličini i obliku grudi.

Košarice silikonskog samoljepljivog grudnjaka dizajnirane su tako da podižu i oblikuju grudi, košarice su lagane i mekane, te se ne odljepljuju.  Daje osjećaj sigurnosti i samouvjerenosti,  pa je idealan za cjelovečernji izlazak.

Dostupan je u dvije boje: smeđoj i crnoj, te veličinama C ( za manje grudi) i D ( za veće grudi).

P.S. košta 79, 90 kuna.