Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Blistav osmijeh uz Kozmo

Popusti na kompletnu njegu zubi i usne šupljine.

Ne kaže se uzalud da osmijeh otvara sva vrata, no da bi postigao pravi učinak zubi moraju biti blistavi i bijeli, a usna šupljina i zubno meso njegovani i zdravi. Kozmo je stoga svojim kupcima pripremio atraktivnu akciju – popust na proizvode za njegu zubi i usne šupljine u sklopu ovotjedne Kozmo srijede. Tako će svi koji u srijedu posjete Kozmo drogerije diljem Hrvatske moći kupiti četkice, paste za zube te vodice za ispiranje usta i slične proizvode na popustu od 30%, dok će na iste proizvode u četvrtak moći ostvariti 20% te u petak 10% popusta.

Blistav osmijeh te zdrava usna šupljina imperativ su svakome tko drži do svog zdravlja i atraktivnog izgleda pa su ovi proizvodi već neko vrijeme na vrhu liste želja kupaca koji su ih predlagali za produženu Kozmo srijedu. S obzirom na veliku ponudu proizvoda, od četkica različite tvrdoće preko pasta za zube s raznim okusima do vodica i zubnih konaca, svatko će pronaći proizvode koji odgovaraju njegovim potrebama i tako osigurati prekrasan osmijeh.cijena s popustom: 11,99 kn         cijena s popustom: 16,09 kn       cijena s popustom: 13,99 kn

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

Je li to sve ista osoba ili se radi o različitim specijalistima i kome se na kraju obratiti ako imate problem sa zubima?

Savjeti stručnjaka

Upoznajte FOREO ISSA mini 3 – novu, ultrahigijensku 4-u-1 soničnu četkicu beauty tech brenda FOREO, koja je od danas dostupna u Hrvatskoj!

Savjeti stručnjaka

Kako bi pokazali kako na ispravan način održavati oralnu higijenu Curaprox i dr. Petaros Sikirić osmislili su interaktivni event na kojem je svaki uzvanik...

Zdravstveni karton

Imati hollywoodski osmijeh i bijele zube, danas je lakše nego ikada prije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.