Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Blizanci – veliki optimisti

Imat ćete potrebu okrenuti se spiritualnosti.


Ulaskom Jupitera u znak Riba, tijekom mjeseca siječnja za vas će početi godina puna preokreta i solidnih mogućnosti. Započet ćemo analiziranje s financijskim mogućnostima.

Kod vas će se najviše osjetit žestoka granica između ugodnog življenja i neimaštine. Mnogi od vas naći će se u prilici dobro zarađivati s čim god se bavili dok će drugi jedva krpati kraj s krajem. Neće biti zlatne sredine i teško ćete se opuštati bez obzira kakav vaš status bio. Ono što je zanimljivo za ovaj tranzit su vaši osjećaji po pitanju daljnjeg poslovnog napredovanja. Optimizam će biti previše izražen. Uzrok ovakvom ugodnom stanju proizlazit će iz pozitivnog osobnog rasta te radnih okolnosti koje će se činiti stabilnima, što će biti samo privid. Ovdje mislim na samopouzdanje koje će poprimiti ogromne razmjere. Bit ćete potpuno uvjereni kako možete postići bilo što, bilo kada, bilo gdje.

Ovo je odlična vijest, no dužnost mi je upozoriti vas na to da ne zatvarate oči pred ozbiljnim problemima pogotovo ako se to bude ticalo drugih ljudi jer ćete biti u prilici mnogima pomoći. Kontrolirajte se čak i kada vam se bude činilo kako su stvari napokon sjele na svoje mjesto. Tek dobivena povišica, novi posao, mogućnost  zapošljavanja u inozemstvu itd., sve ovo može nestati u sekundi te zato budite na oprezu! Budite zadovoljni, ali ne dramatizirajte, ne glumatajte, ne pravite se kao da ste osvojili najvišu planinu svijeta. U mnogima biste mogli probuditi zavist.

Pripazite na dugačak jezik

Malo ćemo se vratiti na pitanje pomaganja i stvaranja ili održavanja prijateljstava. Kao što sam već rekao, mnogima ćete biti u stanju pomoći bilo da se radi o lijepoj riječi, zaraznom optimizmu, kupovini skromnog dara ili davanju gotovine. Iza ovog poriva, koji će za mnoge od vas biti svojevrsna novina, kriju se malo dublji razlozi. Blizanci su, kao zračni astrološki znak, previše zaigrani da bi se ozbiljno i predano vezali uz duhovne aspekte života. Naravno, podrazumijevam da je ova tema strogo individualna. No, sada ćete svi osjetiti, više nego inače, potrebu da se okrenete nekom obliku spiritualnosti. Netko će otići u crkvu nakon dugo vremena, drugi će pročitati knjigu na ovu temu, treći će se zanimati za tzv. new age kulturu. Sve u svemu, imat ćete poriv za boljim razumijevanjem sebe i okoline. Samo pripazite da se ne bahatite! Ne solite pamet.

Već sada osjećate blagodati tranzitnog Marsa što će potrajati sve do lipnja iduće godine. Energetski ste dobro potkovani, moždane vijuge rade sto na sat. Ne bi bilo loše da se tijekom prvih pola godine odlučite za vježbanje, trčanje ili aktivnost koja potiče natjecateljski duh. Već tijekom lipnja i srpnja doći će do višestrukih, kratkih, ali bolnih zapreka. U ova dva mjeseca slavit ćete iskrenost; od starijeg člana obitelji mogli bi dobiti salvu kritika iako nećete ostajati dužni, muškim prijateljima odbrusit ćete kao da se radi o sitnici. Pripazite na jezik. Lipanj i srpanj posebno će biti težak za sve vas rođene od 11. do 21. lipnja jer će se Marsu pridružiti i Saturn. Depresivnost će biti izražena u vezi bilo čega, ovisno o vašoj natalnoj karti. No, sada, analitičkim i ozbiljnim umom moći ćete puno toga racionalno riješiti.

Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Život u dvoje

Ljubomora je jedan od najneugodnijih negativnih osjećaja i rijetko se pojavljuje sama

Drama Queen

Zašto, i uspjeh i ljubav, ako je već tražimo, moraju biti tako brzi, najbrži...

Duh i tijelo

Briga o sebi je važna jer je to ključ za pronalaženje ravnoteže kako u nama samima, tako i izvana.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: su Strijelac, Blizanac i Vage.

Advertisement