Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Blogerica dizajnira za H&M

Najpoznatija švedska modna blogerica Elin Kling kreirala je kolekciju za H&M.

Blogeri su sve popularniji i sve utjecajniji u industriji mode, čemu svjedoči i nedavni potez popularnog Tumblra, koji je svoje fashioniste pozvao na New York Fashion Week. Blogeri izvještavaju iz prestižnih prvih redova prestižnih modnih revija, poziraju za kampanje, vladaju modnom sferom Twittera…No, H&M je otišao korak dalje tako što je poznatoj švedskoj blogerici Elin Kling povjerio dizajniranje kolekcije. Elin je blog pokrenula 2007., a danas slovi kao vodeća švedska fashionistica, zvijezda u pravom smislu te riječi.H&M-ova kolekcija s potpisom Elin Kling u Švedskoj će službeno biti predstavljena 3. veljače. Prodavat će se u 10 odabranih dućana u najznačajnijim švedskim gradovima (Stockholm, Gothenberg, Malmö i Uppsala), a 10% od prihoda ići će kao pomoć UNICEF-u.Kolekcija koju Elin osobno predstavlja u kampanji, H&M opisuje kao vedru, mladenačku, modernu i minimalističku, reflektira osebujni stil plavokose blogerice.Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Fashion report

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine.

Trendovi

Nova kolekcija za proljeće 2023. puna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za savršenom vjenčanicom. 

Fashion report

Oni koji poznaju brend Galko znaju da svaka nova kolekcija sadrži nove modele i u prepoznatljivoj Galko paleti osnovnih boja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.