Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Bluesun wellness za dvoje

Osvojite dvodnevno spa uživanje u Bluesun hotelima.

Idealno vrijeme za odlazak u wellness i spa hotel je kada se želite nagraditi ili odmoriti. A Valentinovo nas podsjeća na vrijeme koje želimo provesti isključivo s voljenom osobom. Bluesun Hotels & Resorts odredišta nude oaze opuštanja kroz sofisticirane interijere, tematske programe i vrsne timove stručnjaka u wellness i spa centrima u četiri hotela diljem Hrvatske.

Hotel Elaphusa u Bolu smješten je iznad glasovite plaže Zlatni rat. Thalasso wellness hotela, koji zauzima više od 4.000 kvadratnih metara otvorenog i zatvorenog prostora, spada među najveće wellness centre na Jadranu.Na raspolaganju je niz bazena i whirlpoola s morskom vodom kao i tretmani koji se temelje na sastojcima iz mora. Koristeći prirodne sastojke iz neposredne okoline, Thalasso wellness hotela Elaphusa uvodi u čaroban svijet talasoterapije koja je ujedno postala zaštitni znak te wellness i spa destinacije.Osim thalasso programa možete odabrati aroma, vezivno-refleksnu, sportsku ili medicinsku masažu, kupku u maslinovom ulju ili Kleopatrinu mliječnu kupku, a posebnost su bračka masaža i vinski tretman lica.

Hotel Soline u Brelima prostire se na više od 1.500 kvadratnih metara wellness & spa prostora. Svaki detalj posvećen je upravo udobnosti, poput intime interijera sofisticirana dizajna, okućnice mediteranskog vrta i originalne špilje koja spaja unutrašnji i vanjski bazen te pruža jedinstven i autentičan doživljaj kao da boravite u skrivenim morskim dubinama Jadrana.Uz hidromasažne mlaznice i slapove te naizmjeničnim promjenama boja, Bluesunova špilja terapeutski djeluje na sklad duha i tijela. U wellnessu hotela Soline, osim u aroma masažama za opuštanje i detoksikaciju, možete uživati u kupki s esencijalnim uljima i morskim algama. Tretman lica Aromaplazma uključuje aromasažu leđa, piling lica, digitopresuru esencijalnim uljem te aromasažu lica i masku od žitarica.Marija Bistrica, najsjajnija zvijezda turizma u Hrvatskom zagorju privlači i hotelom Kaj i wellness oazom kako bi zdrav duh bio u zdravom tijelu. Intima i sklad oaze veličine do 400 kvadratnih metara posjetitelje priprema za opuštanje i potpunu obnovu. Osjećaj poput onoga kao da je vrijeme stalo preplavljuje vas i dovoljno je samo nekoliko sati kako bi se probudila poletnost i životni elan potreban za povratak u svakodnevicu.Preporučuje se kao poludnevni i dnevni bijeg iz grada. Osim široke lepeze aromaterapijskog, dermaterapijskog i thalasso programa, posebno se ističe program ritualnog kupanja u parnoj sauni kao priprema za individualne tretmane tijela.

Posebnost Bluesun wellness & spa od 800 kvadratnih metara u hotelu Alan u Starigradu Paklenici, u posvećenosti je prirodnome, a vidljiva je u motivima interijera čiji sklad toplih boja drva, kamena i biljaka prati ljepotu primorsko-velebitskog kraja. Stručni tim terapeuta brine o svim elementima usluge potrebnim za duhovno-emotivni i fizički doživljaj.Posebni ugođaj Velebita daje velebitska parna sauna Aroma Grotto. Specijalitet kuće je Velebitska aromaterapija, sveobuhvatan ritual kupke obogaćene eteričnim uljima autohtonih biljaka, pilinga i masaže koja smanjuje nesanicu te jača imunološki sustav.U ambijentu gdje se uz blagodati gosti u potpunosti opuštaju i njeguju posebno se ističe stručnost terapeuta, koji filozofiju ponude ljekovitih učinaka aromaterapije i fitoterapije prilagođavaju individualnim potrebama. Wellness centar hotela Alan je u 2009. godini proglašen najboljim autohtonim wellnessom u Hrvatskoj (dobitnik je nagrade Plavi cvijet).Bluesun wellness i spa odredišta nude pakete pod nazivom Buđenje, Opuštanje i Doživljaj koji su idealni za uživanje za Valentinovo. Dvodnevni wellness paketi sastavljeni su od pomno odabranih usluga i tretmana kojima možete darivati sebe, svoju obitelj i prijatelje, poslovne partnere te zaposlenike.

OSVOJI WELLNESS PAKET U BLUESUN HOTELU

Bluesun Hotels & Resorts
jednoj će čitateljici pokloniti voucher za wellness paket Buđenje u Bluesun hotelu po izboru (Bol, Brela, Starigrad Paklenica ili Marija Bistrica).

Ukoliko želite osvojiti ovaj miris zaljubljenih, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom BLUESUN te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zovu Bluesun hoteli koji nude wellness usluge?

Vaše prijave primamo do 12. veljače 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Više informacija o Bluesun wellnes paketima i kompletnoj ponudi možete dobiti na sljedećim kontakt telefonima: 
01 / 3844 – 288 ili 099 / 3844 – 288

Bluesun Hoteli

Dobitnica wellness paketa 'Buđenje' je Aleksandra Banjac, čestitamo!Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Duh i tijelo

Pružite svome tijelu sve ono što mu treba kako bi bezbrižno izguralo nadolazeću hladnu zimu.

Savjeti i preporuke

Ovisno o problematici vaše grive odaberite ulje i zablistajte s njegovanom, mekanom i sjajnom kosom.

Duh i tijelo

Sve ste razdražljiviji, umorniji, dani postaju kraći, a hladne noći sve duže… Pitate se, kako stati na kraj ovim turobnim jesenskim brigama?

Savjeti i preporuke

Sve hladniji jesenski dani pozivaju vas da u toplini vlastitog doma napravite zagrijavajuću kupku. 

Advertisement