Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

She Book Club

Bojana Ivanović: Krajnje je vrijeme da naučite koliko je važno voljeti sebe

Mlada, slovenska spisateljica Bojana Ivanović progovara o ovoj važnoj temi u četvrtoj knjizi „Prvo se pobrini za svoje dupe“.

Slovenska spisateljica, model, sudionica izbora ljepote, Playboyeva zečica, Bojana Ivanović dugo je vodila bitku s emocionalnim prejedanjem, a u svojoj trećoj knjizi „Ti samo guraj dalje”, prvoj prevedenoj na hrvatski jezik, ispričala je kako upravljati vlastitom sudbinom, unatoč svim nedaćama. Knjiga je u potpunosti autobiografska i sve što je u njoj napisano autorica sama doživjela i u konačnici nešto naučila iz svega.

„Ranije sam mislila da nam se život dogodi, pa što donese. Danas znam da smo u 90 posto slučajeva sami odgovorni za svoj život te stvaramo prilike odlukama koje svakodnevno donosimo“, ističe autorica najavljujući svoju četvrtu knjigu „Prvo se pobrini za svoje dupe“, a drugu na hrvatskom jeziku.

Voljeti samoga sebe i pobrinuti se za svoje „dupe“ možda zvuči kao sebičan čin. Ali, nije. To je čin ljubavi. Prema samom Sebi. Ljubav prema sebi jedna je od najviše podcijenjenih i obezvrijeđenih vrijednosti. Često je brkaju s arogancijom i sebičnošću. Uče nas da volimo druge, ali se prilično malo priča o tome koliko je važno voljeti sebe. Nitko nam ne kaže da je odnos sa samim sobom važniji od bilo kojeg drugog odnosa.

Je li zaista toliko loše pobrinuti se za svoje dupe i sebe staviti na prvo mjesto, kao što to mnogi misle? Jesmo li zbog toga loše osobe? Jesmo li egoisti? Zar nam nije stalo do drugih ljudi? U ovoj pomalo sebičnoj knjizi shvatit ćete da postati sam sebi prioritet nije ništa loše.

Obje knjige možete kupitiu knjižarama Hoću knjigu ili direktno na web stranici https://bojanaivanovic.hr/.

Više o Bojani na:


Darujemo jednu čitateljicu s obje knjige!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #she
  • Za one koji imaju problema, priznat ćemo i prijave na našem Facebooku
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Prijave primamo do 7. listopada točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Gordana Birač

Više

Duh i tijelo

Nije prirodno i nije normalno da roditelj izgubi dijete. To je Kategorija bez naziva… Najgora stvar što čovjek može doživjeti.

Dobar posao

Hrvatski Telekom je u sklopu božićne kampanje „Kako si?“ proveo nacionalno istraživanje o komunikacijskim navikama i koliko smo u kontaktu s našim bližnjima.

She Book Club

Život je isprepleten usponima i padovima, srećom i tugom, a najčešće nas nepredvidivi životni udarci i najviše „izbruse“. S jednim takvim životnim udarcem bio...

Savjeti stručnjaka

Ne možemo očekivati da će majčino mentalno zdravlje biti dobro ako joj osnovne ljudske potrebe nisu ispunjene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.