Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Bolna menstruacija i majčinska mudrost

Bezreceptni lijek NO-SPA opušta bolne grčeve.

Odnos između majke i kćeri ponekad je nalik odnosu dvije prijateljice, a ponekad nalikuje odnosu zaraćenih strana. Neovisno o tome koliko se u tinejdžerskoj fazi najčešće svađaju, s vremenom kćeri shvate da su majčinski savjeti, ma kako se u ono doba činili pogrešnima, zapravo ispravni. Ključ zdravog odnosa između majke i kćeri je u zdravoj komunikaciji.

Kćeri ponekad trebaju roditelja, majku punu razumijevanja i savjeta, a ne šašavu frendicu posebno kada se kćeri suočavaju s neugodnim problemom kao što je bolna mjesečnica. U tim bolnim trenucima prva osoba kojoj bi se svaka kćerka trebala moći obratiti za pomoć je majka.

Svaka žena je barem jednom u životu za vrijeme menstrualnog ciklusa osjetila određenu slabiju ili jaču bol, neobično probadanje ili neobičan osjećaj nelagode, a to su iskusile i njihove majke čije iskustvo i mudrost treba biti izvor savjeta na kojima su im njihove kćeri zahvalne. Jedan vrijedan savjet koji bi svaka majka trebala pružiti svojoj kćeri je svakako taj da se bol ne treba trpjeti.Osvrnemo li se oko sebe, svaka od nas će moći nabrojati barem jednu prijateljicu ili je sama propustila barem jedan izlazak, rođendan ili važan događaj samo zato što se previjala od boli koju je uzrokovala menstruacija. Isto tako, ne slušajući savjete majki ili ne razgovarajući s majkama sigurno smo sve barem jedno isprobale razne pripravke, uvjerene da će nam pomoći.Kako bi doskočila tom problemu, suvremena medicina predstavila je bezreceptni lijek koji može pomoći ženama u rješavanju bolnih menstruacija. NO-SPA brzo i učinkovito opušta grčeve koji su uzrok bolnih menstruacija, a izdaje se u ljekarni bez recepta.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.Sad smo mudrije i iskusnije i više naše mjesečnice ne moraju biti popraćene neugodnim, a ponekad i bolnim menstrualnim tegobama zahvaljujući lijeku NO-SPA, a taj savjet vrijedi kao majčin.

OSVOJI SPA TRETMAN ZA DVOJE

Pošaljite nam najbolji savjet koji vam je vaša majka dala za uklanjanje menstrualnih bolova!

Savjete nam šaljite na e-mail adresu [email protected] s naslovom poruke NO-SPA, a u mail obavezno navedite i vaše ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u te vašu punu adresu i broj mobitela, kako bismo Vas mogli kontaktirati. Najbolji savjet prema odabiru žirija She.hr redakcije osvojiti će SPA tretman za dvoje najbliži mjestu stanovanja. 

Vaše mailove primamo do 11. travnja 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Spa tretman za dvoje osvojila je Maja Vitez, čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

3 prirodna lijeka za nježnu i mekanu kožu.

Zdravstveni karton

Naleti vrućine, problemi sa spavanjem, menstrualni grčevi, umor i nadutost samo su neki od simptoma koji dolaze s ljetom.

Savjeti stručnjaka

Žene se često pitaju mogu li vježbati tijekom menstruacije.

Zanimljivosti

Menstruacija je normalna pojava pa bi o njoj bilo i normalno razgovarati. No, to i nije baš tako...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.