Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Bondova djevojka novo lice Pantena

Svestrana Olga Kurylenko predstavlja novu Aqua Light liniju za njegu kose.

Pantene Pro-V započeo je suradnju s Olgom Kurylenko, koja je doživjela međunarodnu zapaženost kada je nastupila s Danielom Craigom kao Bond djevojka Camilla u "Zrnu utjehe" u svrhu lansiranja Pantene Aqua Light kolekcije.

Olga je nadahnjujuća, talentirana moderna žena – ženstvena i nježna, ali s jakom osobnošću; žena koja zna što želi. Bila je logičan izbor za Pantene: njezinu ljepotu poznaje cijeli svijet, a zvjezdanu karijeru ostvaruje svojim talentom i predanim radom – baš kao i Pantene koji se veoma trudi održati kosu prekrasno snažnom i zdravom.

O razlozima početka suradnje s markom Pantene, Olga je rekla: "Zdrava snažna kosa s blistavim sjajem je definicija prekrasne kose po mom mišljenju, a Pantene mi pruža upravo to! Osjećam da mi Pantene pomaže održati kosu u odličnom stanju, tako da bez obzira koliko mi život bio iscrpljujući, ne moram se brinuti izgleda li dobro, jer jednostavno zrači zdravljem. Moje usavršavanje kao modela i glumice naučilo me da je jaka, bujna i sjajna kosa izuzetno velika prednost za ženu! Što je zanimljivo, čak smo i slični u karakterima – oboje smo moderni, dinamični i pustolovni! A mislim i da oboje volimo prihvaćati izazove!"Olga Kurylenko rođena je 1979. u malom ukrajinskom gradiću Brdjansku. Djetinjstvo je provela u izuzetno skromnim uvjetima, no majka joj je svojom skromnom učiteljskom plaćom i uz velika odricanja uspijevala pružiti vrhunsku naobrazbu koja je uključivala i školu baleta. Za 13-godišnju Olgu život će se stubokom promijeniti kada je tijekom praznika koje je provela Moskvi primijeti modni skaut.

Karijeru modela započela je u Rusiji, a sa 16 godina seli se u modnu prijestolnicu svijeta, Pariz. Godinu dana kasnije s pariškom modnom agencijom Madison potpisuje svoj prvi ugovor, a s 18 godina već krasi naslovnice časopisa kao što su Vogue, Elle, Marie Claire i Madame Figaro, da bi se nakon toga pojavila i na naslovnicama argentinskog i američkog izdanja časopisa Glamour.Boravak u Parizu zasigurno je utjecao i na sve veću ljubav prema filmu i glumi, pa Olga upisuje glumačku školu, ali istodobno nastavlja karijeru modela. Kao glumica, Olga je debitirala u Sealovom glazbenom spotu "Love’s Divine" iz 2003. godine.

Svoju filmsku karijeru nastavlja u Francuskoj gdje se brzo etablirala ulogom u filmu "L’Annulaire", poznatiji pod nazivom "The Ring Finger". Njezina interpretacija glavne ženske uloge, Iris, privukla je pozornost i naklonost javnosti na Filmskom festivalu u Torontu 2005, a 2006. joj je donijela i Nagradu za najbolju glumicu na Brooklyn International Film Festivalu.Nakon toga dobila je ulogu u nezavisnom filmu "Paris, je t’aime" ("Pariz, volim te"), koji je nastao suradnjom više svjetski priznatih redatelja, od kojih je svaki ispričao svoju priču o Parizu, a glumački partner u tom nastupu bio joj je Elijah Wood. U 2006. glumila je zavodnicu Sofiju u proslavljenom trileru Erica Barbiera "Le Serpent" ("Zmija"). Iste je godine odabrana za zaštitno lice Kenzovog parfema Kenzo Amour.

Uskoro je svojom prvom ulogom u filmu na engleskom jeziku osvojila i međunarodnu publiku. Naime, 2007. utjelovila je prekrasnu Niku Borninu u filmu Luca Bessona "Hitman – Agent 47". Pravu slavu stekla je kao Bond djevojka u "Zrnu utjehe" ("Quantum of Solace"), kada je svojom interpretacijom Camille učvrstila svoju poziciju u Hollywoodu.Tijekom 2010. bila je okupirana snimanjima i novim ulogama,  a njezini budući projekti uključuju "Singularity" koji će režirati Roland Joffe, Coronet gdje će u glavnoj muškoj ulozi nastupiti Ralph Fiennes, te film "Devotchka". Pred kraj 2011. u kina bi trebao stići i biografski film "RAD" u produkciji Luca Bessona, gdje Olga glumi Marie Curie, a internacionalna francuska ragbi zvijezda Sébastien Chabal nastupa kao Pierre Curie.

Kurylenko je poznata i po svom humanitarnom radu, a posebno nastoji pomoći potrebitoj djeci u svojoj rodnoj Ukrajini. Živi u Londonu i tečno govori najmanje tri jezika.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Edukacija, podjela iskustva i znanja, ali i proslava uspješnog postojanja Kérastase-a, bili su povod K Club trodnevnog eventa održanog u Splitu, u luksuznom Le...

Beauty report

Njihovi šamponi su rezultat neprestanih, temeljitih ispitivanja i ažuriranja sukladno najnovijim dostignućima na području fitokozmetike

Trendovi

Klorane, vodeći europski ljekarnički brend za njegu kose poznat po posvećenosti očuvanju okoliša te botaničkom naslijeđu predstavlja sada još prirodniju formulu unutar svoje bogate...

Beauty report

Kombinacija sunca, mora, soli, vjetra i klora, kojima je kosa intenzivno izložena preko ljeta, utječu na blijeđenje boje kose te “izvlače” vlagu iz nje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.