Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Bottega Veneta: cipele, sandale i čizme

Predstavljamo vam Venetinu aktualnu ponudu cipela.

Modna kuća Bottega Veneta utemeljena je 1966. godine u Italiji, a globalnu popularnost stekla je tijekom 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, prvenstveno zahvaljujući jedinstvenim torbama od kože. Progresivni britanski dizajner Giles Deacon, dizajner modnih dodataka Stuart Vevers i poznata stilistica Katie Grand Bottegi su se pridružili početkom ovom tisućljeća, s ciljem popravljanja imidža i spašavanja kuće od bankrota. Ipak, do napretka je došlo 2001. godine, kada je brand ušao u sastav Gucci Groupa. Giles Deacon kratko se zadržao, a prosperitet je došao na krilima novog kreativnog direktora, Tomasa Maiera, koji taj posao uspješno radi i danas. Bottega Veneta je voljena i u krugovima svjetskih celebrityja, neke od najpoznatijih obožavateljica su Nicole Kidman, Maggie Gyllenhaal i Jennifer Aniston. Predstavljamo vam Venetinu aktualnu ponudu cipela.

     
 

www.cromoda.com


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Sjećate se Novih fosila i hita „Žuljaju me cipele, a ja moram ići na ples…“?

Trendovi

Dizajneri teže inovacijama u svojim kolekcijama i na modnim pistama pojavljuje se obuća koju teško možemo zamisliti u svojoj svakodnevici. No, između više od...

Fashion report

U moru različitih opcija, Inuikii čizme su postale sinonim za toplinu, udobnost i bezvremenski šarm.

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.