Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Bottega Veneta: cipele, sandale i čizme

Predstavljamo vam Venetinu aktualnu ponudu cipela.

Modna kuća Bottega Veneta utemeljena je 1966. godine u Italiji, a globalnu popularnost stekla je tijekom 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, prvenstveno zahvaljujući jedinstvenim torbama od kože. Progresivni britanski dizajner Giles Deacon, dizajner modnih dodataka Stuart Vevers i poznata stilistica Katie Grand Bottegi su se pridružili početkom ovom tisućljeća, s ciljem popravljanja imidža i spašavanja kuće od bankrota. Ipak, do napretka je došlo 2001. godine, kada je brand ušao u sastav Gucci Groupa. Giles Deacon kratko se zadržao, a prosperitet je došao na krilima novog kreativnog direktora, Tomasa Maiera, koji taj posao uspješno radi i danas. Bottega Veneta je voljena i u krugovima svjetskih celebrityja, neke od najpoznatijih obožavateljica su Nicole Kidman, Maggie Gyllenhaal i Jennifer Aniston. Predstavljamo vam Venetinu aktualnu ponudu cipela.

     
 

www.cromoda.com


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Ponekad je za podizanje i najjednostavnijih outfita dovoljan mali detalj koji će u potpunosti preokrenuti cijelu kombinaciju.

Fashion report

Bez obzira na to što većina dama na haljinu obuje štikle, za nešto hladnije dane ipak će vam trebati toplija obuća. Koje ženske čizme...

Trendovi

Kako bi što uspješnije organizirali svoj ormar za kasno ljeto, ne zaboravite zaviriti u Mass webshop gdje vas čeka inspiracija za niz šarmantnih stylinga.

Fashion report

Ostvarite popust do čak -50% na odlične Aldo komade!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.