Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Božićna priča u Dežmanovoj

Loredana Bahorić i Saša Šekoranja započeli božićnu priču u najljepšoj zagrebačkoj ulici.

Svečanim paljenjem božićnih ukrasa u Dežmanovoj ulici u Zagrebu nastavljena je Božićna priča – najljepša božićna ulica. Projekt u organizaciji Antonije Radić pokrenut je kako bi se potaknulo prigodno ukrašavanje grada, stvaranje posebnog božićnog ugođaja u središtu grada te širenje božićnog optimizma.

Božićnom ugođaju pridonijela je i dizajnerica Loredana Bahorić čija je kapsula kolekcija predstavljena u zagrebačkom kafiću Velvet.Ledeno siva mini kolekcija spoj je tehno materijala,filca i svile predstavljena na pet živih lutki u izlozima prekrivenim snijegom. Kulisu cijele priče zaokružili su veliki vizuali naše poznate fotografkinje Mare Milin iz aktualne kampanje Frozen.Gotovo nestvarno djeluju vizuali za novu kampanju Charlie design Frozen. Eterična atmosfera, naglašeni kontrasti i čiste linije čine ovu kolekciju istovremeno i krhkom i snažnom.Odabir najfinijih tkanina,precizna izrada te total look u sprezi su s duhovnom porukom: Odjeća je samo privremeni pokrivač za dušu.Pročišćene forme u suprotnosti sa volumenom,prozirno u igri s ispranom kožom,vuneni filc na svili u dimnim sfumato tonovima te obavezna crna.Paljenju lampica, kuhanom vinu i punču nisu odoljele ni mnogobrojne osobe iz javnog života kao Saša Šekoranja, Anita Dujić, Ivana Delač Đolo, Miran Kurspahić, Nenad Korkut, Tihana Harapin Zalepugin, Mare Milin te mnogi drugi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Talijanski brend Replay predstavio je novu suradnju i to s digitalnom kreatoricom i influencericom Ginevrom Mavilla.

Trendovi

Neda Parmać, Ivana Marić, Uršula Tolj, Neven Ciganović bili su samo neka poznata lica na velikom jesenskom partyju u zagrebačkom beauty centru Kaja u...

Fashion report

Zapadni trgovački centar u Rijeci proslavio je desetu obljetnicu rada proslavom koja se odvijala tri subote, a zadnja subota okupila je najveći broj posjetitelja...

S modne piste

Jučer su se u zagrebačkom Playgroundu, okupili mnogi zaljubljenici u talijanski modni brand PINKO i proslavili njihovu novu kolekciju za jesen/zimu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.