Božićna priča u Dežmanovoj

Svečanim paljenjem božićnih ukrasa u Dežmanovoj ulici u Zagrebu nastavljena je Božićna priča – najljepša božićna ulica. Projekt u organizaciji Antonije Radić pokrenut je kako bi se potaknulo prigodno ukrašavanje grada, stvaranje posebnog božićnog ugođaja u središtu grada te širenje božićnog optimizma.

Božićnom ugođaju pridonijela je i dizajnerica Loredana Bahorić čija je kapsula kolekcija predstavljena u zagrebačkom kafiću Velvet.

Ledeno siva mini kolekcija spoj je tehno materijala,filca i svile predstavljena na pet živih lutki u izlozima prekrivenim snijegom. Kulisu cijele priče zaokružili su veliki vizuali naše poznate fotografkinje Mare Milin iz aktualne kampanje Frozen.

Gotovo nestvarno djeluju vizuali za novu kampanju Charlie design Frozen. Eterična atmosfera, naglašeni kontrasti i čiste linije čine ovu kolekciju istovremeno i krhkom i snažnom.

Odabir najfinijih tkanina,precizna izrada te total look u sprezi su s duhovnom porukom: Odjeća je samo privremeni pokrivač za dušu.

Pročišćene forme u suprotnosti sa volumenom,prozirno u igri s ispranom kožom,vuneni filc na svili u dimnim sfumato tonovima te obavezna crna.

Paljenju lampica, kuhanom vinu i punču nisu odoljele ni mnogobrojne osobe iz javnog života kao Saša Šekoranja, Anita Dujić, Ivana Delač Đolo, Miran Kurspahić, Nenad Korkut, Tihana Harapin Zalepugin, Mare Milin te mnogi drugi.