Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Božićno drvce u novom ruhu

Ovog Božića puštite mašti na volju i kreativno ukrasite dom.

Bliži se Božić, mnogima najljepši i najdraži blagdan u godini, a neki su već počeli i ukrašavati i pripremati svoj dom i prostor u kojem provode najviše vremena. Gradske ulice, izlozi i trgovine već su okićeni, a za koji dan počet će se nabavljati i božićna drvca.

Ove godine možete imati tradicionalno zeleno božićno drvce ukrašeno u boji prema vlastitim željama. Crvena, zlatna, bijela, ljubičasta boja najčešće su boje božićnih ukrasa. Iako neki više vole minimalizam, pri ukrašavanju božićnog drvca prolazi sve.Mnogi žive u malim stanovima u kojima jedva ima mjesta za najnužnije stvari, stoga nisu sigurni kakvo božićno drvce će se najlakše uklopiti u postojeći životni prostor. Velika prirodna zimzelena drvca koja podsjećaju na tradicionalni Božić u starim ladanjskim kućama, u modernim gradskim stanovima često donose više poteškoća nego blagdanskog užitka.

Umjetna drvca alternativa su prirodnima, a nude se u raznim veličinama i bojama.Zašto ne biste imali bijeli Božić u svom stanu? Odaberite bijelo drvce i ukrasite ga elegantnim ukrasima u boji. Umjesto bijelog, možete se odlučiti za ružičasto ili ljubičasto drvce.Ne želite li se odreći božićnog drvca, razmislite o alternativi klasičnom drvcu. Možete upotrijebiti stvari koje već imate u stanu i napraviti vlastito originalno božićno drvce, ukrasiti ga prema svojoj želji i ne potrošiti puno novaca na skupe ukrase.Ako vam se umjetna drvca ne sviđaju, a kod prirodnih vas živcira ispadanje iglica po tepihu i cijelom stanu, možete napraviti potpuno drugačije drvce.Ukrasite obične ljestve žaruljicama i papirnatim ukrasima i postavite ga kod prozora. Od drvenih dasaka napravite praktično i kreativno drvce na zidu sobe.Upotrijebite knjige koje već imate u stanu i pomoću njih napravite oblik božićnog drvca koji ćete ukrasiti žaruljicama.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

She Book Club

Pisati o poznatom na drukčiji način zahtijeva iznimno umijeće i vještinu, što polazi za rukom samo rijetkima.

She Book Club

Pripovijedana iz višestrukih perspektiva, Dobro susjedstvo iznimno je važna priča koja postavlja mnoštvo suvremenih i aktualnih tema po pitanju društvenog staleža, rase, ekologije, međuljudskih...

She Book Club

Nakladnička kuća Znanje sada s ponosom predstavlja i drugi dio trilogije istoimenog serijala, roman Opsada i oluja (Siege and Storm) autorice Leigh Bardugo.

Događanja

U pitanju je u pojam “tsundoku” i označava kupovanje i gomilanje knjiga za koje već znate da ih nećete pročitati.

Advertisement