Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Božićno drvce u novom ruhu

Ovog Božića puštite mašti na volju i kreativno ukrasite dom.

Bliži se Božić, mnogima najljepši i najdraži blagdan u godini, a neki su već počeli i ukrašavati i pripremati svoj dom i prostor u kojem provode najviše vremena. Gradske ulice, izlozi i trgovine već su okićeni, a za koji dan počet će se nabavljati i božićna drvca.

Ove godine možete imati tradicionalno zeleno božićno drvce ukrašeno u boji prema vlastitim željama. Crvena, zlatna, bijela, ljubičasta boja najčešće su boje božićnih ukrasa. Iako neki više vole minimalizam, pri ukrašavanju božićnog drvca prolazi sve.Mnogi žive u malim stanovima u kojima jedva ima mjesta za najnužnije stvari, stoga nisu sigurni kakvo božićno drvce će se najlakše uklopiti u postojeći životni prostor. Velika prirodna zimzelena drvca koja podsjećaju na tradicionalni Božić u starim ladanjskim kućama, u modernim gradskim stanovima često donose više poteškoća nego blagdanskog užitka.

Umjetna drvca alternativa su prirodnima, a nude se u raznim veličinama i bojama.Zašto ne biste imali bijeli Božić u svom stanu? Odaberite bijelo drvce i ukrasite ga elegantnim ukrasima u boji. Umjesto bijelog, možete se odlučiti za ružičasto ili ljubičasto drvce.Ne želite li se odreći božićnog drvca, razmislite o alternativi klasičnom drvcu. Možete upotrijebiti stvari koje već imate u stanu i napraviti vlastito originalno božićno drvce, ukrasiti ga prema svojoj želji i ne potrošiti puno novaca na skupe ukrase.Ako vam se umjetna drvca ne sviđaju, a kod prirodnih vas živcira ispadanje iglica po tepihu i cijelom stanu, možete napraviti potpuno drugačije drvce.Ukrasite obične ljestve žaruljicama i papirnatim ukrasima i postavite ga kod prozora. Od drvenih dasaka napravite praktično i kreativno drvce na zidu sobe.Upotrijebite knjige koje već imate u stanu i pomoću njih napravite oblik božićnog drvca koji ćete ukrasiti žaruljicama.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Anna Harrington nova je autorica na domaćoj književnoj sceni čiji će ljubavni romani okupirati police ljubitelja žanra.

She Book Club

Čitanje je mnogima jedna od omiljenih ljetnih aktivnosti jer znaju kako se najrazličitije pustolovine skrivaju upravo među koricama knjiga.

She Book Club

U Meksiku pedesetih godina 20. stoljeća mlada pripadnica visokog društva otkriva jezive tajne prekrasne stare vile.

She Book Club

Nakon više tisuća pročitanih stranica i dugog vijećanja odluka je pala: najbolji hrvatski roman u prošloj godini je 'Zemlja bez sutona', prozni prvijenac Marije Andrijašević, nagrađivane...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.