Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Brad Pitt – novo lice Chanel No.5 parfema

Slavni glumac prvi je muškarac koji će predstavljati kultni miris.

Novo lice kampanje za jedan od najpoznatijih parfema na svijetu, Chanel No. 5, postao je najpoželjniji muškarac na svijetu – Brad Pitt. Slavni 48-godišnji holivudski glumac prvi je muškarac koji će predstavljati ovaj čuveni ženski miris.
 
I danas jedan od najprodavanijih mirisa u svijetu, najstariji je Chanelov miris, a pokojna Coco Chanel i sama je bila model u reklamama 1937. godine.Zaručnik Angeline Jolie i jedan od najseksi filmskih zvijezda današnjice naslijedit će druga poznata lica koja su predstavljala ovaj miris, među kojima su bile Catherine Deneuve, Nicole Kidman i Audrey Tautou.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Ljeto je godišnje doba kada i naša koža i duša doslovno procvjetaju.

Trendovi

Betty Barclay Happiness miris je za snažne i samouvjerene žene koje svojom prirodnom snagom i snagom osmijeha inspiriraju ne samo sebe nego i druge.

Beauty report

Nova 4711 Acqua Colonia kreacija Peony & Sandalwood jedinstvena je, ženstvena kreacija mirisa koja ima nježan učinak na osjetila

She Book Club

Francuski parfem na indijski način njezin je treći roman te sa Ženom koja je slikala kanom i Čuvarima tajni Jaipura tvori trilogiju naziva Žena...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.