Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Brad Pitt uhvaćen u savršenom trenutku

De’Longhi s Bradom Pittom otvara novo poglavlje u svijetu aparata za kavu.

Oskarom nagrađena ekipa ne snima samo holivudske filmove, već i reklame za kućanske aparate, što potvrđuje ekskluzivna kampanja koja je okupila slavnog filmskog glumca Brada Pitta, priznatog redatelja Damiena Chazellea i – De’ Longhi, vodeću marku aparata za kavu u kućanstvu. Pokretanjem međunarodne kampanje, De’Longhi danas otvara novo poglavlje u svojoj bogatoj povijesti na svojoj službenoj YouTube stranici.

Za umjetničku viziju kampanje bio je zadužen eminentni kinematograf Linus Sandgren, dok je zadaća velikana Justina Hurwitza bila glazba za ovu kampanju. Radi se o oskarovcima svjetskog glasa čiji su prepoznati radovi poput filma La La Land, First Man ili Whiplash pomicali ljestvice i standarde Hollywooda. Kampanju također prate i vrhunski foto i video

materijali za koje je bio zadužen Lachlan Bailey, inače australski fotograf čije radove koriste brandovi poput Calvina Kleina, Ralph Laurena, Emporio Armanija ili Jimmy Chooa.

Massimo Garavaglia, predsjednik uprave kompanije De’ Longhi kaže: „Naša kompanija posljednjih godina bilježi uistinu izvanredne poslovne rezultate, dok je proizvodnja vrhunskih aparata za kavu odigrala ključnu ulogu u ovom rastu. Upravo iz tog razloga, vjerujemo da je Brad Pitt savršen ambasador branda te prava osoba za ispričati našu De’ Longhi priču ostatku svijeta. Upravo je on istinski nositelj te promotor De’ Longhi duha – hrabar i međunarodan te u isto vrijeme sofisticiran i elegantan“, zaključuje Massimo.

Za mene je kava više od pića

Dobitnik Oscara istinsko uživanje u šalici kave povezuje s europskim načinom života koji ga inspirira. “Za mene je kava više od pića. To je ritual koji nam omogućuje da zastanemo i stvorimo trenutak u kojem možemo istinski uživati. Ova kvaliteta, koju većina Europljana zna, također me inspirira ”, opisuje Brad Pitt koji ne može zamisliti savršen dan bez najmanje tri šalice svog omiljenog cappuccina. „Moj jutarnji ritual, koji popodne nadograđujem dodatnom šalicom espressa.“ Harmonija, kvaliteta i elegancija kvalitete su brenda, zbog kojih je Brad Pitt vidio uspješno partnerstvo s brendom De’Longhi. “Sada još više cijenim njihov osjećaj za detalje. Tipičan talijanski dizajn i pažnja koju posvećuju osmišljavanju proizvoda za one koji će ih koristiti. Detalji koji na prvi pogled možda nisu očiti, ali na kraju imaju velik utjecaj na naše živote. ”

Uđite u snimanje iza kulisa s poznatim glumcem

Uz slavnog glumca i redatelja, svoj pečat kampanji dodala su još dva dobitnika Oscara, snimatelj Linus Sandgren i skladatelj Justin Hurwitz koji su inspiraciju za izvornu glazbenu pratnju crpili iz redateljeve ideje i Bradova neusporedivog šarma. Video vodi gledatelje iza kulisa Bradove svakodnevice, od kupnje zrna kave do vožnje ulicama Los Angelesa na svom motoru i kratkog zaustavljanja na benzinskoj postaji. Radnja opisuje trenutke kojima se većina nas veseli – dolazak kući i konačno opuštanje uz odličnu kavu.

Cilj kampanje je podići svijest o onom savršenom trenutku u kojem svi uživamo prilikom ispijanja našeg najdražeg napitka, koji nam svakodnevno daje snagu za sve izazove koji su pred nama – kave. Prigodno nazvan „Perfetto moment“, uistinu dočarava onaj savršen trenutak kada se možemo opustiti te uživati u okusu, mirisu i aromi ovog napitka koji ima blagotvorni učinak na organizam i život.

Više

Zanimljivosti

Poznati talijanski brend aparata za kavu u kućanstvu De'Longhi predstavio je nastavak svoje Perfetto kampanje koja ponovno okuplja holivudsku ekipu obilježivši tako cijeli tjedan...

Zanimljivosti

Tijekom turneje na kojoj promovira svoju novu knjigu s Alanom, Lorettu otme ekscentrični milijarder (Daniel Radcliffe) koji se nada da će ga ona dovesti...

Celebrity

Otkako je režirala i snimila film „By the Sea", Angelina Jolie i suprug Brad Pitt, koriste svaku priliku za promociju.

Video box 1

Temeljen na istoimenoj knjizi, bestseleru Michaela Lewisa, film Oklada stoljeća govori o financijskoj krizi koja je pogodila gotovo cijeli svijet i ostavila zastrašuju­će posljedice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.