Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Bratstvo crnog bodeža – Rob strasti

Osvoji knjigu o mračnim, erotičnim i neodoljivim vampirima koji se bore za sudbinu svijeta.

J. R. Ward osvojila je prvo mjesto na ljestvici najprodavanijih autora New York Timesa svojom serijom knjiga o vampirima iz Bratstva crnog bodeža. Dobitnica je ugledne nagrade RITA koju dodjeljuje Američko udruženje pisaca ljubavnih romana, u kategoriji najbolje nadnaravne romanse, a za tu je nagradu više puta i nominirana.Vampir Zsadist, najstrašniji član Bratstva crnog bodeža, još uvijek nosi ožiljke iz prošlosti prepune patnje i poniženja. Poznat po svom nepresušnom bijesu i izopačenim djelima, Zsadist je divljak pred kojim drhte i ljudi i vampiri. Ljutnja mu je jedini drug, a strah jedina strast – sve dok ne spasi prekrasnu ženku iz kandži zlog Degradacijskog društvaBellu u trenu opčini zauzdana snaga kojom odiše Zsadist.

No čak i kada ih međusobna strast počne sustizati, Zsadistova žeđ za osvetom Bellinim mučiteljima dovest će ga na rub ludila. Bella mora pomoći svom ljubavniku da izliječi rane iz bolne prošlosti i pronađe budućnost uz nju. Princeza vampirskog društva, Bella, zaljubljuje se u najmračnijeg od braće – pred njima je put u propast… Ili?

''Čitatelji neće moći dočekati sljedeći nastavak.'', Booklist
''Kakva fantastična poslastica za čitatelje ljubavnih romana.'', Nicole Jordan
''Sve sam brže okretala stranice – a onda sam poželjela da nisam, jer sam stigla do kraja knjige. Bratstvo je gomila najvatrenijih likova u romantičnoj literaturi, i jedva čekam sljedeću knjigu.'', Angela Knight

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Bratstvo crnog bodeža – Rob strasti autorice J.R. Ward.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom ROB te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U koga se zaljubljuje princeza vampirskog društva, Bella?

Vaše prijave primamo do 22. svibnja 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Dobitnica knjige je Tajana Antonina. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Darivanje

Mlada, slovenska spisateljica Bojana Ivanović progovara o ovoj važnoj temi u četvrtoj knjizi „Prvo se pobrini za svoje dupe“.

She Book Club

Ispod grčkog Mjeseca romantična je, eskapistička priča o naličjima glamuroznih života, kobnim susretima i novim počecima.

She Book Club

Beata Bagi sjajno kombinira svoja znanja i iskustva s dubokim uvidom u psihologiju svojih likova, njihovih odnosa i emocija kroz napeticu koja se čita...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.