Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Brzi zajmovi putem SMS-a

Apsolutni must-have: poput bankomata u torbici!

Koliko puta vam se dogodilo da naletite na savršen komad odjeće na popustu i baš u tom trenutku nemate gotovine pri ruci, a ne želite ulaziti u nepotrebni minus na računu? Od sada takve probleme možete riješiti jednim SMS-om i dobiti zajam u svega nekoliko minuta!

Tvrtka Odmah d.o.o. od nedavno na domaćem tržištu putem svoje web stranice Minikredit.hr nudi kratkoročne zajmove u visini od 500, 700, 1.000 ili 1.400 kuna. Riječ je o pouzdanim zajmovima do kojih se jednostavno, u svega nekoliko minuta, dolazi popunjavanjem formulara na web stranici Minikredit.hr ili slanjem SMS poruke na broj 81010.Usluga kratkoročnih zajmova s niskim iznosima već je dugi niz godina prisutna u gotovo svim zapadnoeuropskim državama, dok se u Hrvatskoj pojavila tek krajem prošle godine. Najveća posebnost ovih zajmova je da su bez kamata te se za njihovu obradu plaća jedino jednokratna naknada određena prema iznosu zajma, a po uzoru na razvijene zapadnoeuropske države. Tako za zajam od 500 kuna naknada iznosi 150 kuna, dok je za onaj od 1.400 kuna naknada 350 kuna. Rok otplate zajmova uvećanih za naknadu je 30 dana.

Kako bi svojim korisnicima pokazali koliko su jednostavni i sigurni ovakvi zajmovi, za sve nove korisnike Minikredit.hr ima posebnu ponudu – zajam od 300 kuna bez ikakve naknade i s rokom otplate od 15 dana.
Proces odobravanja zajma počinje sklapanjem Ugovora o zajmu, tj. ispunjanjem obrasca Novi korisnik na stranici Minikredit.hr te slanjem Ugovora i ostale potrebne dokumentacije društvu Odmah d.o.o. Ukoliko su dostavljeni podaci ispravni i u skladu s Općim uvjetima, društvo Odmah d.o.o. stranci odobrava kredit, čime je Ugovor o zajmu sklopljen. Stranka kojoj je odobren zajam može na internetskoj stranici www.minikredit.hr zatražiti zajam putem svoje korisničke stranice Moj Profil, ispunjavanjem obrasca Postojeći korisnik, besplatnim pozivom službi za korisnike ili slanjem SMS poruke. Ukoliko se zahtjev za zajam podnese u vrijeme radnog vremena tvrtke Odmah d.o.o. i kreditna sposobnost klijenta bude potvrđena, zahtjev će biti isplaćen u roku od 15-30 minuta na tekući račun stranke naveden prilikom prijave.

Za više informacija posjetite www.minikredit.hr.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Financije

RBA je, u suradnji sa splitskom umjetnicom Tisjom Kljaković Braić i agencijom Imago Ogilvy, osmislila i izdala knjižicu Financijska početnica: Od plaće do plaće,...

Život u dvoje

Moćna žena zna točno što želi i ulaže sve svoje napore kako bi se profesionalno ostvarila.

Financije

U našoj kulturi ne postoji svijest o važnosti financijske pismenosti čemu je dokaz i činjenica da ona u hrvatskom obrazovnom sustavu nije uopće ili...

Top menadžerica

S nama je podijelila karijerne uspjehe, i primjere upravljanja rizicima u praksi. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.