Budi Lady Gaga

Sezona zabave i partija već je odavno otvorena na najpopularnijoj plaži na hrvatskom Jadranu – plaži Zrće, dok se najbolji tulum očekuje upravo ove subote u popularnom klubu Aquarius.

Budite Lady Gaga na "Be LADY GAGA" partiju koji je samo uvertira u najočekivaniji koncert 2010 .- koncert Lady Gage u zagrebačkoj Areni 5. studenog.

Dođite 24. srpnjana Zrće u klub Aquarius, zabavite se uz zvukove mega popularne pjevačice, maskirajte se u Lady Gagu i izazivajte baš poput nje, zaplešite pod "disko palicom" ove nove pop kraljice. Oni koji se u najatraktivnijem klubu ove popularne turističke destinacije maskiraju u Lady Gagu, ulaze u izbor za najbolje kreacije koje će biti bogato nagrađene, a u fondu nagrada su: USB Lady Gaga special edition, ulaznice, majice i CD-i.

Lady Gaga, jedna od najvećih pop ikona današnjice u jesenskom dijelu svoje Europske turneje 05.11.2010. posjetiti će Zagreb i priredit neponovljiv spektakl godine. Ulaznica još uvijek ima u prodaji na parteru (500 kn) i gornjim tribinama (370 kn) a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem weba na www.eventim.hr.