Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Budi zvijezda Illamasqua kampanje

Britanski brand je u potrazi za ljepotom bez dobnih granica.

Britanski brand Illamasqua voli kršiti pravila. Ovog puta ide protiv dobnih predrasuda, ne samo u kozmetici već i u društvu općenito. Ako ste osoba koju ne definiraju godine, ili poznajete nekoga tko odgovara tom opisu, Illamasqua vas želi ohrabriti da prijavite svoju majku, tetu, baku ili bilo koju osobu snažnog karaktera da sudjeluje u novoj kampanji, glamuroznom foto snimanju koji slavi sve dobne skupine i sve razlike.

Osim individualaca, za snimanje se traže i parovi, majke i kćeri, nećakinje i tete, bake i unuci, a kombinacije su nebrojene.

"Od prvoga dana tvrdili smo Illamasqua nikada neće biti definirana društveno, dobno i spolno nego jednostavno načinom razmišljanja. Naše mušterije dolaze u potrazi za dopuštenjem ili kako bi dobile samopoizdanje da nose make-up glasnije i ponosnije", rekao je Julian Kynaston, utemeljitelj Illamasque."Zašto bi kada dostignete 40-e zapali u dosadnu i zapuštenu verziju svoje originalne osobnosti? Bombardirani proizvodima koji vas uče kako skrivati svoje godine umjesto da slavite svoje iskustvo i vitalnost", rekao je Joseph Corrė, izvršni direktor.Illamasqua je u potrazi za ljepotom bez granica – dobnih granica jer ljepota nema rok trajanja. Upravo zato će u svojoj novoj kampanji povezati ljude bez obzira na godine, u skladu s izjavom nepoznatog autora: Nemam 50 godina, imam 18 s 32 godine iskustva."Lauren Bacall je rekla: Vaš cijeli život ocrtava vam se na licu, budite ponosni na to, i ja se slažem. Ono što čini svaku osobu posebnom jest duša, mudrost, životno iskustvo, osobnost i prisutnost", rekla je Alex Box, kreativna direktorica Illamasque.

Budite spremni ustati za ljepotu i pokoriti dobne granice. Snimanje kampanje održat će se 23. i 24. svibnja u Londonu, a svi koji će sudjelovati, dobit će 500 funti i novi Illamasqua make-up komplet u vrijednosti od 500 funti. Prijavite sebe ili nekog drugog na službenoj web stranici.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, ponekad se mogu pretvoriti u svoju suprotnost “pod stare dane”.

Duh i tijelo

Vjerovali ili ne, oblik nosa može nam reći nešto i o vašem karakteru

Horoskop

Koliko li ste puta pomislile, pogotovo u trenucima kada vas vaša mama izludi, da nikada nećete biti mama poput nje!

Duh i tijelo

Prema riječima psihologa koji proučavaju “govor tijela”, poza koju ljudi zauzimaju prilikom sjedenja mnogo govori o njihovim namjerama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.