Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Bundeva – kreativan ukras jeseni

Dekorativan jesenski plod zanimljiv je ukras za dom i okućnicu.

Jesen je sezona bundeva, ploda koji se koristi za jelo, ali i dekoraciju okućnice i vrtova. Bundeve su praktične za kreativno i zanimljivo ukrašavanje.

Obojite i nalijepite zanimljive dekorativne sličice na bundeve i postavite ih u dnevnu sobu, hodnik ili na stol. Možete je i obojiti i naslikati zanimljivu sliku te je postaviti umjesto tegle za cvijeće.
Ovaj jesenski plod idealan je za ukrašavanje okućnice. Ukrasite terasu ili verandu manjim bundevama, povrćem i cvijećem. Uz pomoć jesenskog lišća možete napraviti ukras za prozore.Patuljaste bundeve uz svijeće zanimljiv su dodatak za stol, a velike se mogu pretvoriti u pomoćnu radnu površinu na koju ćete smjestiti pladnjeve s hranom.
Za elegantan izgled jesenskog stola u vrtu ili blagovaoni, ukrasite ga bundevama i prozirnim zdjelama.Kamin ili ormar također možete ukrasiti manjim bundevama.Ako ste vješti s rezbarenjem, nožićem izrezbarite prigodnu sliku i slova, a unutar bundeve zapalite svijeću. Možete joj napraviti i duhovit izraz lica, izrezbarite joj oči, nos i usta, što čini idealan ukras za Noć vještica.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Skandinavski stil voli prirodne boje i organske materijale koji odražavaju poštovanje prema prirodi.

Moj dom

Stil uređenja može značajno utjecati na toplinu doma, baš kao i primjena odgovarajućih boja, materijala i dekorativne rasvjete.

She Book Club

„Moj hygge dom“ nova je inspirativna knjiga uspješnog autora koji je popularizirao koncept hyggea.

Moj dom

Želite li da vaše dvorište izgleda kao da je upravo "izašlo iz časopisa"?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.