Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Bundeva – kreativan ukras jeseni

Dekorativan jesenski plod zanimljiv je ukras za dom i okućnicu.

Jesen je sezona bundeva, ploda koji se koristi za jelo, ali i dekoraciju okućnice i vrtova. Bundeve su praktične za kreativno i zanimljivo ukrašavanje.

Obojite i nalijepite zanimljive dekorativne sličice na bundeve i postavite ih u dnevnu sobu, hodnik ili na stol. Možete je i obojiti i naslikati zanimljivu sliku te je postaviti umjesto tegle za cvijeće.
Ovaj jesenski plod idealan je za ukrašavanje okućnice. Ukrasite terasu ili verandu manjim bundevama, povrćem i cvijećem. Uz pomoć jesenskog lišća možete napraviti ukras za prozore.Patuljaste bundeve uz svijeće zanimljiv su dodatak za stol, a velike se mogu pretvoriti u pomoćnu radnu površinu na koju ćete smjestiti pladnjeve s hranom.
Za elegantan izgled jesenskog stola u vrtu ili blagovaoni, ukrasite ga bundevama i prozirnim zdjelama.Kamin ili ormar također možete ukrasiti manjim bundevama.Ako ste vješti s rezbarenjem, nožićem izrezbarite prigodnu sliku i slova, a unutar bundeve zapalite svijeću. Možete joj napraviti i duhovit izraz lica, izrezbarite joj oči, nos i usta, što čini idealan ukras za Noć vještica.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Posjetitelji ovogodišnjeg Floraarta imat će jedinstvenu priliku upoznati tajne Wagonga kroz nekoliko radionica posebne gošće Kang Yong-Soon.

Moj dom

Nakon što ugradite krovni prozor, odmah ćete prepoznati prednosti toga da u vaš dom prirodna svjetlost ulazi odozgo.

Moj dom

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae.

Moj dom

Bilo da se radi o nedjeljnom doručku na balkonu, rođendanskoj zabavi u vrtu ili roštilju na terasi, mnogo je prilika za zajednički objed i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.