Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Cara Delevingne letjela iznad publike

Otvoren najveći Burberry dućan na Dalekom istoku

Cara Delevingne i Suki Waterhouse sinoć su u Shanghai unijele dašak Londona. Svojom pojavom na ekskluzivnom otvaranju najveće Burberry trgovine u Aziji još su jednom potvrdile zašto najpoznatiji svjetski dizajneri traže baš njih kao zaštitno lice svog brenda.

Počasni gosti tako su prvi imali priliku ući u svijet ovog londonskog modnog diva u okrilju sjajnog Shanghai. Svi fanovi događanje su mogli pratiti putem društvenih medija – Facebooka, Twittera, Instagrama pa čak i Google+-a te najveće azijske mobile platforme WeChat.

Osim uživanja, dvije plavokose dive iskoristile su ovu priliku za rad pa su tako svima okupljenima pokazale najnovije komade iz Burberry jesenske kolekcije. Za ležeran dojam i dozu humora pobrinula se mlada Cara koja je u jednom trenutku utjelovila popularnu dadilju Mary Poppins leteći iznad publike s kišobranom u ruci.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Police se od samog početka našao u uspješnoj interpretaciji slobodnog i odvažnog duha koji odbija igrati po pravilima.

Drama Queen

Doista, ima li išta na našem tijelu da volimo? Ima li išta što na svome tijelu ne bismo mijenjali, a dato nam je?

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Fashion report

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.