Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Cara Delevingne odlazi u glazbene vode?

Will Heard i britanski model izveli akustičnu verziju Sonnentanza

Poznato je kako slavna britanska manekenka Cara Delevingne gaji veliku ljubav prema glazbi. Svira bubnjeve i jednog bi dana htjela osnovati svoju producentsku kuću, no tek sada otkrila je svoj pjevački talent. S glazbenikom Willom Heardom snimila je akustičnu obradu pjesme ‘Sonnentanz (Sun Don’t Shine)’.

Instrumental austrijskog producentskog dua Klangkarussell sa suradnjom Hearda trenutno je na trećem mjestu ljestvice  iTunesa.

Original je inače bio hit u Europi pogotovo među ljubiteljima elektroničke glazbe, a nedavno joj je 21-godišnji Will pridružio svoj tekst i vokale.

cara i will

A tko bi najbolje mogao otpjevati vokale od njegove dugogodišnje prijateljice? S istom mišlju Heard se u glazbenom studiju u Londonu prošli petak našao s Carom koju je upoznao još kad su imali 14, 15 godina preko zajedničkih prijatelja, kako bi izveli akustičnu verziju Sonnentanza na engleskom.

‘Njezin vokal je zaista podcijenjen i sve što s njim može je jedinstveno i nepredvidljivo. Također, njezina vještina sviranja gitare je nevjerojatno dobra i odlično se zabavljamo dok skupa sviramo.’, rekao je Heard koji je potpisao ugovor s jednom od najjačih britanskih producentskih kuća Perfect Song i surađuje s Billyjem Mannom, Justin Parkerom, Baby Daddyjem i Future Cutom.

cara pjevaHoće li suradnja s Carom Delevingne uroditi plodom, tek je za vidjeti. Za sada sami procijenite sviđa li vam se pjevački debi poznate manekenke.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Svjetski poznata glazbena škola Yamaha Music School Hrvatska, koja broji više od 500 polaznika iz Rijeke, Čakovca i Zagreba, snimila je Božićni medley, izvedbu...

Zanimljivosti

Je li moguće vizualizirati ljubav oslikavajući ju mislima uz glazbu? Nova skladba pijanista i skladatelja Zvjezdana Ružića pod nazivom ‘Portrait of D.W.’ prikazuje kako...

Zanimljivosti

Dan otvorenih vrata Yamaha Music School Zagreb, 21. listopada od 12 do 20 sati, prilika je za isprobavanje jedinstvenih Yamaha Music School popularnih glazbenih...

Budi fit

Glazba utječe na nekoliko aspekata ljudskog tijela.

Advertisement