Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Cara Delevingne zaštitno lice YSL maskare

YSL snimio kampanju za novu Baby doll maskaru

Mlada Cara Delevigne zaštitno je lice nove YSL maskare Volume Effet Faux Cils Baby Doll. Karizmatična manekenka savršeno odgovara opisu osobe za koju je ovaj kozmetički proizvod napravljen. 

To je heroina s više lica. Senzualna i sigurna u sebe, utjelovljuje što god odabere u određenom trenutku, prema njezinom raspoloženju, fantaziji, strasti. Naizgled nevina, po prirodi sofisticirana. Za nju, Yves Saint Laurent, apsolutan maestro za oči, stvorio je novu maskaru s kojom zavodi sve do vrha trepavica.Maskara Volume Effet Faux Cils Baby Doll definira novu estetiku za oči. Trepavice se šire u nevjerovatnu lepezu s potpunom kontrolom nanošenja.

S Baby Doll maskarom, oči su obećanje jedinstvene aure, obnovljene zavodljivosti, hrabrog izazova. Trepavice su preoblikovane, jedna po jedna, sa sjajem i grafičkim volumenom.

Presvučena zlatnim ruhom i ružičasto ispisanim Baby Doll, evocira na glatku olovku. Pravi dragulj, pridužuje se obitelji Yves Saint Laurent must-have proizvoda – samo nanošenje postaje ritual koji ne treba skrivati. Gesta, mamac i sinonim osobnosti. Trostruki poziv: zlato za zaslijepljenost, crna za zavođenje, roza za fantazije i drskost.

Sa novom maskarom Volume Effet Faux Cils Baby Doll, Yves Saint Laurent stavlja u ponudu za svaku ženu vodeću formulu zaštićenu sa dva patenta.Ova jedinstvena formula je inspirirana high-tech molekulom naziva grafen, ugljikovim kristalom izoliranim 2004. godine od strane dva znanstvenika koji su dobili Nobelovu nagradu za fiziku u 2010. godini.

Revolucionarna molekula s izvanrednim svojstvima, ultra tanak, ultra fleksibilan i iznimno otporan, grafen plijeni pozornost cijele znanstvene zajednice.

Laboratoriji su 2013. uspjeli razviti formulu koja može oponašati strukturu i jedinstvena svojstva grafena kombinirajući tri polimera, mekane voskove i posrednika koji omogućuje maksimalnu raspodjelu crnog pigmenta, za savršeno postojanu boju. 

Ultra fina tekstura reproducira fleksibilnost i otporna svojstva grafena. Na taj način produljuje i uvija trepavice od korijena do vrhova i osigurava 24-satnu postojanost.Maskara Volume Effet Faux Cils Baby Doll naizgled povećava oči, zahvaljujući inovativnoj strukturi svoje elastomerne četkice. Zaštićena sa dva patenta, ova višeslojna četkica izmjenjuje debele, široko razmaknute dlačice za prekriti i povećati trepavice, čak i one najsitnije, od korijena do vrhova.

Rezultat? Volumen koji se može prilagoditi svakoj ženi i zadovoliti njezinu želju za efektom umjetnih trepavica, bez popravljanja u bilo kojem trenutku.

Produljenje, kontroliranje i povećanje volumena. Zahvaljujući četkici Baby Doll maskare, oči su zasjale. Definicija je savršena, a učinak kompletni. S ovom ekskluzivom, Yves Saint Laurent slavi izraz visoke mode.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Predstavljamo novu maskaru False Lash Effect XXL, inspiriranu salonskim ekstenzijama trepavica, a koju je svladao Max Factor – maskaru koja daje dramatičan rezultat koji...

Beauty report

Maskara je najkorištenija dekorativna kozmetika na svijetu!

Beauty report

Možda niste znale, ali maskare u boji su idealan način za, ne samo osvježiti vaš izgled, nego istaknuti boju svojih očiju?

Drama Queen

Lako je tuđim mlatiti, kažem vam. Prelako. Lako je prebaciti odgovornost na nekog drugog...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.