Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

CARE – Circular Beauty na policama mirisa

Nova marka mirisa CARE spaja potrebe za održivošću i osobnim zdravljem – i upotrebljava prerađene sastojke!

Let’s CARE! Održiva kupnja za mnoge je u međuvremenu postala nešto što se podrazumijeva. Čisti i ekološki proizvodi traženi su kao nikad prije, čak i u kozmetičkoj industriji. Nova marka mirisa CARE spaja potrebe za održivošću i osobnim zdravljem – i upotrebljava prerađene sastojke!

Tri mirisne kreacije ovog inovativnog koncepta pod nazivom Second Skin, Clean Silk i Energy Boost koje su održive i veganske, nisu testirane na životinjama i nadoknađuju svoj CO₂ otisak.

Kolekcija se predstavlja u staklenim bočicama od recikliranih materijala i odlikuje se čistom recepturom koja sadržava prirodne sastojke koji su prema konceptu Zero waste spašeni od bacanja. Potpuno u skladu s geslom: pametna održivost dobrog mirisa!

Uzbudljivi mirisi razmazit će osjetila svojom prirodnošću

Mirisi se obično prskaju izravno na kožu. Zahvaljujući svojoj čistoj recepturi CARE je ugodan za nošenje – osim toga, sve tri kreacije također će vas razmaziti prekrasnim doživljajem mirisa koji ostavlja poseban, njegovan mirisni dojam zahvaljujući raznolikim mirisnim notama.


Darujemo tri čitateljice jednim od parfema.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 8. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnice:

  • Maja Hržić
  • Davorka Zec Harmunt
  • Ivana Maricevic

Više

Fashion report

Hrvatski brend Minami u malom je krugu dragih klijentica, prijatelja i predstavnika medija otvorio vrata svog prvog showrooma.

Zanimljivosti

La Vie Est Belle francuski je izraz koji znači "život je lijep" te govori o odabiru vlastitog puta do sreće i inspiriranju drugih.

Beauty report

NIVEA je tu da vam i ove godine olakša odabir poklona vašim najmilijima.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.