Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Čari jutarnjeg seksa

Zora je svanula!

Ne gledajte na to jeste li jutarnji ili večernji tip čovjeka – koji god slučaj bio, uvijek možete uživati u jutarnjem seksu!

Pripreme

Kako ujutro ne biste imali previše posla dok ste još pospani, pripremite se navečer. Iako je spontani seks najbolji, malo planiranja i razmišljanja nije nipošto loše. Usto, saznanje da vas ujutro čeka odlična stvar može biti vrlo uzbuđujuće. Navečer si pripremite neke mentol bombone ili gume za žvakanje i vodu kako bi ujutro otklonili zadah; pobrinite se za maramice i kondome. Navečer nemojte jesti ništa masno i teško, kako zbog probavnih teškoća tako i energije. Prije spavanja razmišljajte o partneru i o tome kako ćete si međusobno ugoditi, odbacite negativne misli i obaveze. Uzmite u obzir koliko vremena imate prije posla i vi i partner; možda će to morati bit seks na brzinu, ali time se ne umanjuje užitak. Najbolja opcija za jutarnji seks je naravno vikend kada se možete potpuno opustiti i ne razmišljati hoćete li zakasniti na posao. Ukoliko se probudite loše volje ili vam iskrsne neka obaveza ne inzistirajte na tome, lako ga prebacite za neko drugo jutro, nemojte se siliti jer tad seks može ispasti vrlo lošim. Muškarci se seksom opuštaju, žene žele pozitivan i otvoren odnos, stoga ne budite iznenađeni ukoliko vaša draga ujutro i nije raspoložena za seks. Ukoliko je među vama sve uredu, pripremite se na vruće jutro.

Kako nagovoriti partnera na jutarnji seks?


Ako je vaša draga prava pospanka, svejedno je možete nagovoriti na jutarnji seks. Probudite ju nježno, možda s doručkom u krevetu ili nježnim poljupcima i šaputanjem. Nemojte biti nagli i dosadni, dajte joj vremena da se razbudi. Kako su žene više samokritične, dajte joj do znanja da je ujutro jako seksi, te da vas razbarušena i nesređena jednako uzbuđuje. Ukoliko ste ženskog spola i rado bi imale jutarnji seks, odahnite jer ga većina muškaraca obožava. Vanjski utjecaji kao što su stres, umor i pospanost manje utječu na muškarčevu želju za seksom (na izvedbu malo više). Ukoliko vaš partner nije jedan od onih koji vole jutarnji seks, pristupite mu na način da ga jako želite, budite pohotne i mazne. Tako ga sigurno nećete ostaviti ravnodušnim i on će se brzo razbuditi i biti spreman za akciju, ukoliko nije potpuni mrgud. Muškarci uglavnom vole jutarnji seks jer je to dobar način za početak dana; isto tako, dokazano je da muškarci dožive za vrijeme sna od 3-5 erekcija koje nedvojbeno utječu na njihovu želju za jutarnjom akcijom.

Prednosti jutarnjega seksa

Osim što ne postoji bolji način da se započne dan, jutarnje divljanje po krevetu će vas opustiti, napuniti pozitivnom energijom i povezati s partnerom, jer ćete poslije seksa još neko vrijeme sigurno razmišljati o njemu i jedno o drugome. Ako ste oboje pospanci i vaš se jutarnji seks ustvari pretvara u nešto kasniji prijepodnevni seks, to je svejedno dobar početak dana koji se ustvari preko vikenda može protegnuti do večeri. A malo je vjerojatno da itko ima išta protiv toga.

Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Kada ste posljednji put na kompliment odgovorile jednostavnim: “Hvala”?

Seks

Prosječan čovjek vjerojatno bi za sebe rekao da o seksu zna dovoljno, ako ne i podosta.

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će u prvoj emisiji nove, jedanaeste sezone popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu ŽENSKA MUDROST, ugostiti poznate...

She Book Club

Knjiga Petre Heisinger „Ja sam Petra nećete me slomiti“ u kratkom je periodu doživjela drugo izdanje, što je povod za dvije nove promocije u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.