Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Čaroban svijet dječje odjeće

Otvorena peta trgovina Bija Baja Buf

Jučer je u Arena Centru otvorena peta zagrebačka trgovina Bija Baja Buf koja nudi širok izbor kvalitetne dječje odjeće i obuće. Posebnost ove trgovine leži u domaćoj proizvodnji koja čini čak 80 posto Bija Baja Buf ponude i prodaje. Ponuda dječje odjeće zasniva se na markama kvalitetne domaće proizvodnje, uključujući Dizzy, kape i šešire Mama voli Gabi, te sve popularniju odjeću marke Bija Baja Buf za bebe i djecu. Naglasak u ponudi dječje obuće je na vrhunskom Froddo programu Ivančice iz Ivanca, te nekoliko globalno prepoznatljivih brendova koji upotpunjavaju ponudu.'Svi proizvodi su napravljeni u Hrvatskoj i radi se o odjeći s visokim udjelom pamuka. Odjeća je veće gramature, što znači da se neće razvući nakon pranja. Gledamo da cijena bude pristupačna prosječnom hrvatskom potrošaču, jer ako je nešto hrvatski proizvod ne znači da mora biti skupo. Obuća, time mislim na marku Froddo od Ivančice, se bazira na prirodnim materijalima, tako da omogućava dječjem stopalu da diše i pravilno se razvija.', naglasio je direktor Virtus Grupe Slavko Putar.Zadovoljstvo kupaca otvaranjem ove trgovine i širem hrvatske proizvodnje potvrdile su i neke javne osobe koje se svakodnevno 'bore' sa svojim klincima.
'Danas su djeca poprilično zahtjevna i vole se oblačiti praktično. Mislim da je ovo jedan od takvih dućana pa mislim da ću češće navratiti. Moj klinac ima već deset godina, voli mijenjati tenisice, a noga mu brzo raste ko blesava tako da ćemo sigurno posjećivati ovu trgovinu.', izjavio je poznati hrvatski glumac, komičar i tv voditelj Zlatan Zuhrić Zuhra.Poduzetnički duh Virtus Grupe d.o.o., vlasnika trgovine, svijetli je primjer pomoći domaćih proizvođača koji i u vrijeme krize uspijevaju pronaći svoje mjesto na tržištu te dati barem mali doprinos zaposlenosti i supstituciji uvoza domaćim proizvodima. Uz novozaposlene 4 osobe, pozitivne učinke sigurno će imati i povećana prodaja robe iz domaće proizvodnje za oko 1 milijun kuna, planirane za 2013. godinu. Bija Baj Buf kao i neki od njegovih dobavljača, svoj poslovni uspjeh, između ostalih, mogu zahvaliti i Gradu Zagrebu, koji je subvencioniranim kamatama na kredite u našim bankama uvelike pomogao razvoju proizvodnje i prodaje domaćih tekstilnih proizvoda u Zagrebu i Hrvatskoj.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Prvi grad za djecu, MiniPolis, rezultat je intenzivne suradnje s dječjim psiholozima i odgajateljima, a grad je potpuno siguran i prilagođen dječjem uzrastu.

Duh i tijelo

Perovići su užurbanost i buku grada zamijenili životom u prirodi i uživaju u svakom trenu. I znate što – voljeli bismo biti na njihovom...

Seks

Pet načina kako do više užitka!

Savjeti stručnjaka

Omega-3 masne kiseline su važne za razvoj djeteta i mnogi se slažu da ih je sigurno koristiti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.